Huis verkoop klaar maken

verbouw_dakpannen

Huis verkoop klaar maken

 

Huis verkoop klaar maken verhoogd uw kansen!
Als u uw huis in de verkoop zet, wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt verkocht. En dan het liefst voor de vraagprijs. De eerste indruk die uw woning op een potentiële koper maakt, is van doorslaggevend belang. En daar gaat het vaak mis. Veel mensen hebben hun huis onvoldoende klaargemaakt voor de verkoop, waardoor het potentiële kopers afschrikt. Daardoor blijft de woning vaak onnodig lang te koop staan, om vervolgens voor een te lage prijs verkocht te worden. Met een goede voorbereiding kunt u dit voorkomen. Kies bewust en laat daarom altijd uw huis verkoop klaar maken.

 

Huis verkoop klaar maken wij bieden uw de vakkundige hulp
In deze economisch mindere tijd is het verkopen van een huis een hele opgave. SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud bv kan u hierbij helpen. Samen met u wordt er een budgetplan opgesteld waarna er gekeken wordt wat de mogelijkheden zijn. Vaak zijn kleine aanpassingen al voldoende voor een gewenst resultaat. SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud bv geeft u advies op maat.

Advies en uitvoering onder een dak
Behalve advies regelt SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud ook de uitvoering. Als uw zorgen worden u uit handen genomen. Van grote tot kleine aanpassingen, alles is mogelijk. Denk hierbij aan het repareren of vervangen van ramen en/of deuren die klemmen, het opfrissen van oud schilderwerk, het vervangen van handgreepjes en nieuwe werkbladen. Oude, versleten tegels in keuken of badkamer voorzien van tegelverf. De toiletgroep opfrissen. Wanneer wij schilderwerkzaamheden uitvoeren kunnen wij u bijstaan met een uitgebreid kleuradvies.

 

Bouwtechnisch rapport
Wanneer u een bouwtechnisch rapport heeft, kunt u het zelfs overwegen om dit alvast door ons uit te laten voeren.

 

Wij werken samen met veel verschillende makelaars
Niet voor niets zijn we voor veel makelaarskantoren ‘vaste klant’ als zij een nieuwe woning in de verkoop krijgen. En niet voor niets. De inzet van onze deskundige medewerkers leidt in veel gevallen tot eerder succes. Ook bij woningen die al geruime tijd te koop staan, blijkt een onderhoudsbeurt ineens voor succes te zorgen. Is het niet een kortere verkooptijd, dan misschien wel een hogere prijs die u in handen krijgt…

 

Onze werkwijze:

 • Het uitvoeren van de opdracht
 • Prioriteiten met u doornemen
 • Het opstellen van een budgetplan
 • Op maat opleveren werkzaamheden

 

Contact
Geef uw telefoonnummer door in ons contactformulier en wij nemen direct contact met u op!

dakdekker
 • Huis verkoop klaar maken
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Vrijblijvende offertes
 • Gratis dakinspectie
 • 15 jaar garantie
 • Meerdere vestigingen
 • Kwaliteit en vakmanschap
huisverkoopklaarmaken