Dak reparatie

5820swm

Dakreparatie

SVH Dakbeheer bv u dakreparatie specialist!
Ondanks u er zelf niet vaak bij stil staat heeft een dak zijn toch zijn benodigde onderhoud nodig. Bij SVH Dakbeheer bv raden wij u daarom ook aan een keer per jaar een dakinspectie uit te laten voeren. Dit is van essentieel belang voor de staat van uw dak, niet alleen om lekkage vroegtijdig te ontdekken, maar ook om hoge onkosten te voorkomen.

Dakreparatie? Binnen 24 uur een afspraak!
Een dakreparatie van hoge kwaliteit is van  belang voor het langdurige behoud van uw woning of pand. Bij SVH Dakbeheer bv bent u op het juiste adres voor alle soorten dakreparatie. Wij leveren reparaties van zeer hoge kwaliteit en bieden dan ook 15 jaar garantie op alle reparaties. Kenmerk van SVH Dakbeheer bv is de snelle en vakkundige service. Binnen 24 uur  een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor u te adviseren en uw wensen te bespreken, desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden.

De conditie van uw huidige dak optimaliseren
Wanneer u de conditie van uw huidige dak wilt optimaliseren, dan zult u eerst natuurlijk naar de materialen moeten gaan kijken. Welk materiaal ligt er bijvoorbeeld nu op uw dak? En is dat materiaal nog wel beschikbaar? Indien u niet weet wat voor materiaal u op uw dak heeft liggen, dan is het verstandig om een afspraak te maken voor een gratis dakinspectie. Wij komen dan geheel vrijblijvend bij u langs om alle punten aan het dak te bekijken, zodra dit gedaan is ontvangt u van ons een dak rapport. Een dak rapport is een rapport met hierop alle punten, zodat u zelf precies weet wat er eventueel direct moet gebeuren of waar u in de toekomst nog tegenaan kan gaan lopen. Aan de hand daarvan kunnen we gaan kijken of dakreparatie voor u nog mogelijk is of u wellicht over moet gaan op dakrenovatie. In de meeste gevallen is dakreparatie nog mogelijk en kunnen wij uw schade direct verhelpen.

Het vervangen van uw dak
In 80% van onze meldingen kunnen wij nog een dakreparatie met 15 jaar garantie uitvoeren. In sommige gevallen kan het natuurlijk ook voorkomen dat uw gehele dak vervangen moet worden.

Erkend gespecialiseerd dakreparatie bedrijf.
Bent u op zoek naar een professionele partij die een dakreparatie voor u uit kan voeren? Dan bent u bij SVH Dakbeheer bv aan het juiste adres! Wij zijn u professionele partij die u kunnen voorzien van een dakreparatie.

Bij schade direct bereikbaar
U kunt direct bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een dakreparatie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de zwakke punten zijn van een dak. Een lekkage is bijvoorbeeld vaak te vinden op punten waar verbindingen elkaar overlappen. Dakreparatie bij platte daken kan nodig zijn wanneer uw dakbedekking is aangetast door hete zon, wind en regen. Dakreparatie bij pannen daken kan nodig zijn wanneer de dakpannen poreus/gescheurd zijn, of de panlatten niet goed meer functioneren.

Voorkom dakreparaties met regelmatig dakonderhoud
Het is belangrijk om regelmatig dakonderhoud te plegen. Dit voorkomt namelijk dat u hoge kosten maakt voor onnodige reparaties. Tijdens een onderhoud wordt direct zichtbaar wanneer een dak zwakke plekken heeft. Kleine beschadigingen kunnen in een vroegtijdig stadium worden verholpen. In alle regio’s voeren wij het onderhoud aan uw dak uit. Een goed startpunt is een dakinspectie.

dakdekker

Vochtplekken voorspelden niet veel goeds. Gelukkig kon svh dakbeheer snel de dakreparatie uitvoeren. – D. van etten

Goede service/kwaliteit! Wij hebben weer een uitstekend dak en ook nog is 15 jaar garantie.  Ik ben zeer content met het resultaat.– M. De Vries

Nette en vriendelijke medewerkers. Bijkomende kosten werden goed overlegd met ons. – L. Bakker

images-1
 • De specialist in dakreparatie
 • Alle soorten dakwerk
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis afspraak
 • 15 jaar garantie
 • 10% korting

Al 25 jaar de dakreparatie specialist 

Uw dakreparatie vertrouwd uit laten voeren? Wij bieden u vakkundige service en 15 jaar garantie!

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

Dakinspectie (1)

Heeft u lekkage of toont uw dak beschadigingen? Vraag dan onze gratis dakinspectie aan! SVH Dakbeheer is dé specialist. U ontvangt na inspectie een compleet rapport.

Meer informatie over dakinspectie  

Daklekkage

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij SVH Dakbeheer bv aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze expertise om de lekkage te verhelpen.

Meer informatie over daklekkage  

rrrrrrr

Met meerdere vestigingen kunnen wij u in heel Nederland & Belgié van dienst zijn. Ook in uw regio kunt u direct een afspraak maken met onze daklekkage specialisten.

Meer informatie over vestigingen  

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw dakreparatie

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u dakreparatie snel en vakkundig uitgevoerd is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen lekkage in Nederland & Belgié. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).