Dakinspectie Breda

5820swm

Dakinspectie Breda.


Dakinspectie Breda
SVH Dakbeheer bv is de partij voor dakinspectie in Breda. Door ruime ervaring in de dakenbranche, vakmanschap en gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten garanderen wij de waterdichtheid van onze daken. Wij zijn gespecialiseerd in dakinspectie bij nieuwsbouw, renovatie en onderhoud en zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke markt actief. Ook in Waalwijk. Bij ons wordt dakbedekking aangebracht volgens algemeen geldende vak richtlijnen en u krijgt op een door ons aangebrachte dakbedekking een garantie van 15 jaar!

Velen gingen u al voor
De meeste klanten uit Breda schakelen een dakdekker in voor het verhelpen van een daklekkage of dak probleem. Er zijn echter vele andere werkzaamheden op het gebied van dakwerken die een medewerker van dakdekkersbedrijf SVH Dakbeheer bv voor u uit kunnen voeren. Zo kan een ervaren dakdekker van ons voor u het dakonderhoud, de dakisolatie en dakreparatie van een bitumen plat dak verzorgen en/of pannendak,  dan wel vervangen door nieuwe exemplaren. Wilt u graag weten wat SVH Dakbeheer bv voor het dakonderhoud van uw pand in Breda kan betekenen? Hebt u vragen over de prijzen die aan dergelijke diensten van een dakdekkersbedrijf verbonden zijn? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel vandaag nog met 085 4017 049 en kom rechtstreeks in contact met één van onze erkende dakdekkers. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Garantie voor kwaliteit.
Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd loodgieter of dakdekker. U kunt alle problemen aan ons toevertrouwen. Momenteel werken we met 19 full time medewerkers op onze locatie in Breda. Wij werken met meer vestigingen door heel Nederland, zo kunnen wij altijd binnen 24 uur een dakdekker sturen. Voor Kwalitatieve Dakbedekking met gunstige tarieven.

Een goed opgeleid dakdekker.
SVH Dakbeheer bv is  in het bezit van een zeer uitgebreide portefouille opgeleiden dakdekkers. Zo kan u als klant er voor 100% van uit gaan dat u een vakman van SVH Dakbeheer bv aan de deur krijgt in tegenstelling tot de meeste grote dakdekker site’s. Deze bedrijven sturen namelijk alle aanvragen direct door naar willekeurige bedrijven. Zo kan de eerste indruk goed zijn  maar weet u eigenlijk nooit wie u nou kiest. Door de SVH Dakbeheer dakdekker te kiezen weet u zeker dat u voorzien word van een goed opgeleide medewerker van ons die u vertrouwd en vakkundig kan helpen. Daklekkage, dakdekker of dakprobleem?  Neem direct contact met ons op.

Dakbedekking Breda
Is uw dakbedekking aan vervanging toe, of is er al een geruime tijd niks aan gedaan? SVH Dakbeheer bv is uw specialist voor alle soorten Dakbedekking in Breda.

Daklekkage Breda
Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. SVH Dakbeheer bv is zich hiervan bewust en kan u direct helpen met het oplossen van uw lekkage in Breda.

Dakreparatie Breda
Dakreparatie is een breed begrip. Ons uitgangspunt is dat wij u op de hoogte brengen van alle aandachtspunten die met de algehele conditie van uw dak (plat of hellend) samenhangen.

Dakgoten Breda
Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of wilt u deze laten repareren? SVH Dakbeheer bv is de dakgoten specialist in breda.

Dakisolatie Breda
Woont u in Breda en wilt u minder uitgeven aan energiekosten? Als u nog geen geïsoleerd dak heeft is dit het moment om tot aanschaf over te gaan. SVH Dakbeheer bv is uw dakisolatie specialist!

Dakinspectie Breda
Meestal ontdekt u dat uw dak gebreken vertoont als het leed al geleden is, namelijk op het moment dat u een daklekkage ontdekt. Voorkom onaangename verrassingen en hoge onkosten door een tijdige dakinspectie.

dakdekker

Vochtplekken voorspelden niet veel goeds. Gelukkig kon SVH Dakbeheer bv snel de daklekkage verhelpen. – D. wielsma

Goede service/kwaliteit! Wij hebben weer een uitstekend dak en ook nog is 15 jaar garantie.  Ik ben zeer content met het resultaat.– M. De Vries

Nette en vriendelijke medewerkers. Bijkomende kosten werden goed overlegd met ons. – L. Bakker

breda
 • De specialist in Breda
 • Alle soorten dakwerk
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis afspraak
 • 15 jaar garantie
 • 10% korting

Lekkage in Breda altijd snel verholpen

Uw lekkage snel verhelpen? Wij bieden u snelle en vakkundige service. Snel ter plaatsen voor een reparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

wwindradar
Naamloos.pngnieuwww

Windradar SVH Dakbeheer bv. De invloed van steeds sterkere wind/storm zorgt ervoor dat er meer lekkages en schades aan daken ontstaan of zichtbaar worden. Laat uw dak tijdig controleren door SVH Dakbeheer bv.

bbuienradar

Buienradar SVH Dakbeheer bv. Met ons huidig klimaat en steeds extremere weersomstandigheden is de kans op een daklekkage groter als voorheen. Zorg ervoor dat u er tijdig bij bent en voorkom ernstige schade!

wwerkgebied

Werkgebied Breda. Met meerdere vestigingen kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn. Ook in uw regio kunt u direct een afspraak maken met onze daklekkage specialisten.

Provincie: Noord-brabant.
Gemeente: Breda.
Netnummer: 076.
Oppervlakte: 12.868 hectare.
Buurten: Alle buurten in breda.

Chassé Park, City
Fellenoord
Schorsmolen
Stationsbuurt
Valkenberg
Belcrum
Biesdonk
Doornbos-Linie
Geeren-Noord
Geeren-Zuid
Krogten
Wisselaar
Waterdonken
Brabantpark
Heusdenhout
Sportpark
Zandberg
Blauwe Kei
Ginneken
IJpelaar
Mastbos
Overakker
Haagpoort
Boeimeer
Ruitersbos
Effen-Rith
Hazeldonk
Heilaar
Heuvel
Lies
Princenhage
Steenakker
Tuinzigt
Westerpark
Asterd Emer
Gageldonk
Haagse Beemden
Heksenwiel
Kesteren
Kievitsloop
Kroeten
Muizenberg
Paradijs
Overkroeten
Bavel
Nieuw Wolfslaar
Verspreide huizen Bavel
Ulvenhout
Verspreide huizen Ulvenhout
Prinsenbeek
Verspreide huizen Prinsenbeek
Teteringen
Vuchtpolder
Verspreide huizen Teteringen

Wat zeggen klanten uit Breda over SVH Dakbeheer bv

Uitstekende service!
Goede service
Matige service

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw dakinspectie in Breda.

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u lekkage snel verholpen is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen lekkage in Breda. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).