Daklekkage Arnhem

Overview

Daklekkage Arnhem, voor alle soorten lekkage.

Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. SVH Dakbeheer bv is zich hiervan bewust en kan u direct helpen met het oplossen van uw lekkage in Arnhem. Wanneer u contact met ons opneemt sturen wij uw snel een vrijblijvende  monteur, en als ons voorstel aan al uw wensen voldoet kunnen we een afspraak maken om uw lekkage voorgoed te verhelpen.

 

Voorkom overlast en lekkage.
Voorkom veel overlast en lekkage in Arnhem. door regelmatig onderhoud te laten plegen aan u dak. Wij raden u aan minimaal een keer per jaar een gratis dak inspectie te laten uitvoeren door gecertificeerde erkende dakdekkers, zo kunnen problemen tijdig opgespoord worden en vallen de kosten uitzonderlijk mee. Tegenwoordig wachten woningbezitters veel te lang om hun dak te laten inspecteren. Vaak worden we pas ingezet als er al sprake is van wateroverlast. U hoeft het zo ver niet te laten komen. Door een keer per jaar een gratis dak inspectie uit te laten voeren gaat u dak aanzienlijk langer mee. Klik hier voor een gratis dakinspectie

 

Wat te doen bij daklekkage in Arnhem?
Daklekkage komt voornamelijk voor bij oudere huizen en panden. De gevolgen van een daklekkage zijn meestal vlekken en kringen op het plafond en behang/stucwerk dat los gaat laten. Wanneer u dit herkent is het tijd om direct een lekkage specialist in Arnhem in te schakelen. U vult het contactformulier in en wij nemen direct en gratis contact met u op. Er zijn veel verschillende oorzaken mogelijk die zorgen voor een daklekkage. Hierbij kunt u denken aan losliggende dakpannen/nokvorsten / een scheurtje in u plat dak / of een dakgoot die niet meer goed functioneert.

 

Werkwijze van onze lekkage specialisten in Arnhem.
Wanneer er een afspraak is gepland komen wij vrijblijvend bij u in Arnhem. langs om de situatie te bekijken en u te adviseren. Desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden. Omdat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u daklekkage snel opsporen. In de meeste gevallen kunnen wij reparatie direct uitvoeren. In de ergste gevallen voeren wij een tijdelijke noodreparatie uit, dit wil zeggen dat u toch even van de lekkage af bent zodat we samen kunnen gaan kijken na wat hier de beste oplossing voor is.

 

Garantie voor kwaliteit.
Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd loodgieter of dakdekker. U kunt alle problemen aan ons toevertrouwen. Momenteel werken we met 9 full time  medewerkers op onze locatie in Amersfoort. Wij werken met meer vestigingen door heel Nederland, zo kunnen wij altijd uw lekkage snel opsporen en verhelpen.

 

Een goed opgeleid lekkage specialist.
SVH Dakbeheer bv Arnhem is  in het bezit van een zeer uitgebreide portefouille opgeleiden vakmensen. Zo kan u als klant er voor 100% van uit gaan dat u een vakman van SVH Dakbeheer bv aan de deur krijgt in tegenstelling tot de meeste grote lekkage site’s. Deze bedrijven sturen namelijk alle aanvragen direct door naar willekeurige bedrijven. Zo kan de eerste indruk goed zijn  maar weet u eigenlijk nooit wie u nou kiest. Door SVH Dakbeheer bv te kiezen weet u zeker dat u voorzien word van een goed opgeleide medewerker van ons die u lekkage spoedig zal verhelpen.

dakdekker

Vochtplekken voorspelden niet veel goeds. Gelukkig kon SVH Dakbeheer bv snel de daklekkage verhelpen. – D. wielsma

Goede service/kwaliteit! Wij hebben weer een uitstekend dak en ook nog is 15 jaar garantie.  Ik ben zeer content met het resultaat.– M. De Vries

Nette en vriendelijke medewerkers. Bijkomende kosten werden goed overlegd met ons. – L. Bakker

arnhem
 • De specialist in Arnhem
 • Alle soorten dakwerk
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis afspraak
 • 15 jaar garantie
 • 10% korting

Lekkage in Arnhem altijd snel verholpen

Uw lekkage snel verhelpen? Wij bieden u 24/7 spoedservice. Binnen twee uur ter plaatsen voor een noodreparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

wwindradar
Naamloos.pngnieuwww

Windradar SVH Dakbeheer bv. De invloed van steeds sterkere wind/storm zorgt ervoor dat er meer lekkages en schades aan daken ontstaan of zichtbaar worden. Laat uw dak tijdig controleren door SVH Dakbeheer bv.

bbuienradar

Buienradar SVH Dakbeheer bv. Met ons huidig klimaat en steeds extremere weersomstandigheden is de kans op een daklekkage groter als voorheen. Zorg ervoor dat u er tijdig bij bent en voorkom ernstige schade!

wwerkgebied

Werkgebied Arnhem. Met meerdere vestigingen kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn. Ook in uw regio kunt u direct een afspraak maken met onze daklekkage specialisten.

Provincie: Gelderland.
Gemeente: Arnhem.
Netnummer: 026.
Buurten: Alle buurten in Arnhem.

Markt
Weverstraat
Rijnstraat
Janssingel
Stationsplein
Utrechtsestraat
Hommelstraat
Spijkerbuurt
Boulevardwijk
Bij de John Frostbrug
Statenkwartier
Arnhemse Broek
Van Verschuerbuurt
Industrieterrein
Presikhaaf 1
Presikhaaf  2
Presikhaaf 3
Over het lange Water
Elsweide
Winkelcentrum Presikhaaf
IJsseloord
Sint-Marten
Graaf Ottoplein en omgeving
Klarendal-Zuid
Klarendal-Noord
Onder de Linden
Sint Janskerkstraat en omgeving
Velperweg-Noord
Molenbeke
Fabrieksterrein Enka
Plattenburg
Angerenstein
Paarsberg
Sonsbeek-Noord
Hazegrietje
Alteveer-Cranevelt
Geitenkamp
Monnikenhuizen
Arnhemse Allee
Klarenbeek
Transvaalbuurt
Burgemeesterswijk
Guldenbodem
Sterrenberg
Hoogkamp
Sonsbeek, Zijpendaal
Bakenberg
Schaarsbergen
Westelijk van Schaarsbergen
Noordoostelijk van Schaarsbergen
Lombok
Brouwerijweg en omgeving
Heijenoord
Klingelbeek
Het dorp, Mariéndaal
Meinerswijk en De Praets
Malburgen-West
Groene Weide
Kamillehof en Bakenhof
’t Duifje
Immerloo l
Middelgraaflaan en omgeving.
Zeegsingel en omgeving
Immerloo II
Eimersweide
Holthuizen
Kronenburg
Vredenburg
Elden
Elderveld-Zuid
Elderveld-Noord
Elderhof
De Laar-West
De Laar-Oost
Rijkerswoerd-Oost
Rijkerswoerd-Midden
Rijkerswoerd-West
Overmaat
Schuytgraaf-Noord
Schuytgraaf-Centrum
Schuytgraaf-Zuid

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw daklekkage in Arnhem.

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u lekkage vlug verholpen is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen lekkage in Arnhem. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).