Daklekkage Delft

Overview

Daklekkage Delft , voor alle soorten lekkage.

Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. SVH Dakbeheer bv is zich hiervan bewust en kan u direct helpen met het oplossen van uw lekkage in Delft. Wanneer u contact met ons opneemt sturen wij uw snel een vrijblijvende  monteur, en als ons voorstel aan al uw wensen voldoet kunnen we een afspraak maken om uw lekkage voorgoed te verhelpen.

 

Voorkom overlast en lekkage.
Voorkom veel overlast en lekkage in Delft. door regelmatig onderhoud te laten plegen aan u dak. Wij raden u aan minimaal een keer per jaar een gratis dak inspectie te laten uitvoeren door gecertificeerde erkende dakdekkers, zo kunnen problemen tijdig opgespoord worden en vallen de kosten uitzonderlijk mee. Tegenwoordig wachten woningbezitters veel te lang om hun dak te laten inspecteren. Vaak worden we pas ingezet als er al sprake is van wateroverlast. U hoeft het zo ver niet te laten komen. Door een keer per jaar een gratis dak inspectie uit te laten voeren gaat u dak aanzienlijk langer mee. Klik hier voor een gratis dakinspectie

 

Wat te doen bij daklekkage in Delft?
Daklekkage komt voornamelijk voor bij oudere huizen en panden. De gevolgen van een daklekkage zijn meestal vlekken en kringen op het plafond en behang/stucwerk dat los gaat laten. Wanneer u dit herkent is het tijd om direct een lekkage specialist in Delft in te schakelen. U vult het contactformulier in en wij nemen direct en gratis contact met u op. Er zijn veel verschillende oorzaken mogelijk die zorgen voor een daklekkage. Hierbij kunt u denken aan losliggende dakpannen/nokvorsten / een scheurtje in u plat dak / of een dakgoot die niet meer goed functioneert.

 

Werkwijze van onze lekkage specialisten in Delft.
Wanneer er een afspraak is gepland komen wij vrijblijvend bij u in Delft. langs om de situatie te bekijken en u te adviseren. Desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden. Omdat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u daklekkage snel opsporen. In de meeste gevallen kunnen wij reparatie direct uitvoeren. In de ergste gevallen voeren wij een tijdelijke noodreparatie uit, dit wil zeggen dat u toch even van de lekkage af bent zodat we samen kunnen gaan kijken na wat hier de beste oplossing voor is.

 

Garantie voor kwaliteit.
Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd loodgieter of dakdekker. U kunt alle problemen aan ons toevertrouwen. Momenteel werken we met 17 full time  medewerkers op onze locatie in Delft. Wij werken met meer vestigingen door heel Nederland, zo kunnen wij altijd uw lekkage snel opsporen en verhelpen.

 

Een goed opgeleid lekkage specialist.
SVH Dakbeheer bv Delft is  in het bezit van een zeer uitgebreide portefouille opgeleiden vakmensen. Zo kan u als klant er voor 100% van uit gaan dat u een vakman van SVH Dakbeheer bv aan de deur krijgt in tegenstelling tot de meeste grote lekkage site’s. Deze bedrijven sturen namelijk alle aanvragen direct door naar willekeurige bedrijven. Zo kan de eerste indruk goed zijn  maar weet u eigenlijk nooit wie u nou kiest. Door SVH Dakbeheer bv te kiezen weet u zeker dat u voorzien word van een goed opgeleide medewerker van ons die u lekkage spoedig zal verhelpen.

dakdekker

Vochtplekken voorspelden niet veel goeds. Gelukkig kon SVH Dakbeheer bv snel de daklekkage verhelpen. – D. wielsma

Goede service/kwaliteit! Wij hebben weer een uitstekend dak en ook nog is 15 jaar garantie.  Ik ben zeer content met het resultaat.– M. De Vries

Nette en vriendelijke medewerkers. Bijkomende kosten werden goed overlegd met ons. – L. Bakker

delft
 • De specialist in Delft
 • Alle soorten dakwerk
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis afspraak
 • 15 jaar garantie
 • 10% korting

Lekkage in Delft altijd snel verholpen

Uw lekkage snel verhelpen? Wij bieden u snelle en vakkundige service. Snel ter plaatsen voor een reparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

wwindradar
Naamloos.pngnieuwww

Windradar SVH Dakbeheer bv. De invloed van steeds sterkere wind/storm zorgt ervoor dat er meer lekkages en schades aan daken ontstaan of zichtbaar worden. Laat uw dak tijdig controleren door SVH Dakbeheer bv.

bbuienradar

Buienradar SVH Dakbeheer bv. Met ons huidig klimaat en steeds extremere weersomstandigheden is de kans op een daklekkage groter als voorheen. Zorg ervoor dat u er tijdig bij bent en voorkom ernstige schade!

wwerkgebied

Werkgebied Delft. Met meerdere vestigingen kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn. Ook in uw regio kunt u direct een afspraak maken met onze daklekkage specialisten.

Plaats: Delft

Provincie: Zuid-Holland.
Gemeente: Delft.
Netnummer: 015.
Oppervlakte: 2.406 hectare.
Buurten: Alle buurten in Delft.

Bedrijventerrein Wateringseweg
Centrum-Noord
Centrum-West
Centrum-Oost
Centrum
Stationsbuurt
Centrum-Zuidwest
In de Veste
Centrum-Zuidoost
Zuidpoort
Bedrijventerrein Haagweg
Indische Buurt-Noord
Indische Buurt-Zuid
Sint Joris
Koepoort
Bomenwijk
Biesland
Heilige Land
Bedrijventerrein Delftse Poort-West
Bedrijventerrein Altena
Agnetaparkbuurt
Ministersbuurt-West
Ministersbuurt-Oost
Westeindebuurt
Olofsbuurt
Krakeelpolder
Westerkwartier
Kuyperwijk-Noord
Kuyperwijk-Zuid
Ecodus
Marlot
Westlandhof
Hoornse Hof
Den Hoorn
Molenbuurt
De Bras
Bedrijventerrein Ypenburgsepoort
De Grote Plas
Bedrijventerrein Delftse Poort-Oost
Hoflaan
Bedrijventerrein Tanthof-West
Afrikabuurt-West
Afrikabuurt-Oost
Latijns Amerikabuurt
Aziëbuurt
Tanthofkadebuurt
Bedrijventerrein Tanthof-Oost
Boerderijbuurt
Dierenbuurt
Vogelbuurt-West
Vogelbuurt-Oost
Bosrand
Poptahof-Noord
Poptahof-Zuid
Bedrijventerrein Voorhof
Mythologiebuurt
Aart van der Leeuwbuurt
Roland Holstbuurt
Voorhof-Hoogbouw
Multatulibuurt
Bedrijventerrein Vulcanusweg
Reinier de Graafbuurt
Buitenhof-Noord
Juniusbuurt
Gillisbuurt
Fledderusbuurt
Het Rode Dorp
Pijperring
Verzetstrijdersbuurt
Vrijheidsbuurt
Buitenhof-Zuid
Kerkpolder
Abtswoude
Delftzicht
Bedrijventerrein Zuideinde
Bedrijventerrein Schieweg-Noord
Bedrijventerrein Schieweg-Zuid
Schieweg-Polder
Zeeheldenbuurt
TU-Noord
Wippolder-Noord
Wippolder-Zuid
Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Noord
TU-Campus
Professorenbuurt
Bedrijventerrein Delftech
Pauwmolen
Koningsveldbuurt
Bedrijventerrein Rotterdamseweg-Zuid
Bedrijventerrein Technopolis
Ackersdijk

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw daklekkage in Delft.

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u lekkage snel verholpen is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen lekkage in Delft. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).