Daklekkage Leiden

Overview

Daklekkage Leiden, voor alle soorten lekkage.

Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. SVH Dakbeheer bv is zich hiervan bewust en kan u direct helpen met het oplossen van uw lekkage in Leiden. Wanneer u contact met ons opneemt sturen wij uw snel een vrijblijvende  monteur, en als ons voorstel aan al uw wensen voldoet kunnen we een afspraak maken om uw lekkage voorgoed te verhelpen.

 

Voorkom overlast en lekkage.
Voorkom veel overlast en lekkage in Leiden door regelmatig onderhoud te laten plegen aan u dak. Wij raden u aan minimaal een keer per jaar een gratis dak inspectie te laten uitvoeren door gecertificeerde erkende dakdekkers, zo kunnen problemen tijdig opgespoord worden en vallen de kosten uitzonderlijk mee. Tegenwoordig wachten woningbezitters veel te lang om hun dak te laten inspecteren. Vaak worden we pas ingezet als er al sprake is van wateroverlast. U hoeft het zo ver niet te laten komen. Door een keer per jaar een gratis dak inspectie uit te laten voeren gaat u dak aanzienlijk langer mee. Klik hier voor een gratis dakinspectie

 

Wat te doen bij daklekkage in Leiden?
Daklekkage komt voornamelijk voor bij oudere huizen en panden. De gevolgen van een daklekkage zijn meestal vlekken en kringen op het plafond en behang/stucwerk dat los gaat laten. Wanneer u dit herkent is het tijd om direct een lekkage specialist in Leiden in te schakelen. U vult het contactformulier in en wij nemen direct gratis contact met u op Er zijn veel verschillende oorzaken mogelijk die zorgen voor een daklekkage. Hierbij kunt u denken aan losliggende dakpannen / nokpannen / een scheurtje in u plat dak / of een dakgoot die niet meer goed functioneert.

 

Werkwijze van onze lekkage specialisten in Leiden.
Wanneer er een afspraak is gepland komen wij vrijblijvend bij u in Leiden langs om de situatie te bekijken en u te adviseren. Desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden. Omdat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij u daklekkage snel opsporen. In de meeste gevallen kunnen wij reparatie direct uitvoeren. In de ergste gevallen voeren wij een tijdelijke noodreparatie uit, dit wil zeggen dat u toch even van de lekkage af bent zodat we samen kunnen gaan kijken na wat hier de beste oplossing voor is.

 

Garantie voor kwaliteit.
Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd loodgieter of dakdekker. U kunt alle problemen aan ons toevertrouwen. Momenteel werken we met 18 full time  medewerkers op onze locatie in Leiden. Wij werken met meer vestigingen door heel Nederland, zo kunnen wij altijd uw lekkage snel opsporen en verhelpen.

 

Een goed opgeleid lekkage specialist.
SVH Dakbeheer bv is  in het bezit van een zeer uitgebreide portefouille opgeleiden vakmensen. Zo kan u als klant er voor 100% van uit gaan dat u een vakman van SVH Dakbeheer bv aan de deur krijgt in tegenstelling tot de meeste grote lekkage site’s. Deze bedrijven sturen namelijk alle aanvragen direct door naar willekeurige bedrijven. Zo kan de eerste indruk goed zijn  maar weet u eigenlijk nooit wie u nou kiest. Door SVH Dakbeheer bv Leiden te kiezen weet u zeker dat u voorzien word van een goed opgeleide medewerker van ons die u lekkage spoedig zal verhelpen.

dakdekker

Vochtplekken voorspelden niet veel goeds. Gelukkig kon SVH Dakbeheer bv snel de daklekkage verhelpen. – D. wielsma

Goede service/kwaliteit! Wij hebben weer een uitstekend dak en ook nog is 15 jaar garantie.  Ik ben zeer content met het resultaat.– M. De Vries

Nette en vriendelijke medewerkers. Bijkomende kosten werden goed overlegd met ons. – L. Bakker

leiden
 • De specialist in Leiden
 • Alle soorten dakwerk
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis afspraak
 • 15 jaar garantie
 • 10% korting
leidenk

Lekkage altijd snel verholpen

Uw lekkage snel verhelpen? Wij bieden u 24/7 spoedservice. Binnen twee uur ter plaatsen voor een noodreparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

wwindradar
Naamloos.pngnieuwww

Windradar SVH Dakbeheer bv. De invloed van steeds sterkere wind/storm zorgt ervoor dat er meer lekkages en schades aan daken ontstaan of zichtbaar worden. Laat uw dak tijdig controleren door SVH Dakbeheer bv.

bbuienradar

Buienradar SVH Dakbeheer bv steeds extremere weersomstandigheden is de kans op een daklekkage groter als voorheen. Zorg ervoor dat u er tijdig bij bent en voorkom ernstige schade!

wwerkgebied

Werkgebied Leiden SVH Dakbeheer bv. Met meerdere vestigingen kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn. Ook in uw regio kunt u direct een afspraak maken met onze daklekkage specialisten.

Provincie: Zuid – Holland
Gemeente: Leiden
Netnummer: 071
Buurten: Alle buurten in Leiden

Academiewijk

Boshuizen

Burgemeesterswijk

Cronestein

D’Oude Morsch

De Camp

De Kooi

De Waard

Dobbewijk-Noord

Dobbewijk-Zuid

Fortuinwijk-Noord

Fortuinwijk-Zuid

Gasthuiswijk

Groenoord

Haagweg-Noord

Haagweg-Zuid

Havenwijk-Noord

Havenwijk-Zuid

Hoge Mors

Houtkwartier

Klein Cronestein

Kloosterhof

Lage Mors

Leedewijk-Noord

Leedewijk-Zuid

Leeuwenhoek

Levendaal-Oost

Levendaal-West

Marewijk

Meerburg

Merenwijk-Centrum

Molenbuurt

Noorderkwartier

Noordvest

Oostvliet

Pancras-Oost

Pancras-West

Pesthuiswijk

Pieterswijk

Professorenwijk-Oost

Professorenwijk-West

Raadsherenbuurt

Rijndijkbuurt

Roomburg

Schenkwijk

Slaaghwijk

Stationskwartier

Transvaalbuurt

Tuinstadwijk

Vogelwijk

Vreewijk

Waardeiland

Zijlwijk-Noord

Zijlwijk-Zuid

 

Wat zeggen klanten uit Leiden over SVH Dakbeheer bv

Uitstekende service!
Goede service
Matige service

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw daklekkage in Leiden

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u lekkage binnen 24 uur verholpen is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen lekkage in Leiden. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).