Daklekkage

5818zrn

Daklekkage

Specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkage
Een daklekkage komt nooit gelegen. Wij begrijpen dat als geen ander, want SVH Dakbeheer bv is al meer dan 25 jaar specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkage. Wij zijn binnen 24 uur bij u om het probleem te bekijken. U krijgt van ons meteen een duidelijke offerte en zo nodig voeren we direct een noodreparatie uit om de overlast in huis te stoppen. Maar ook om schade op de lange termijn te voorkomen, want langdurige daklekkage kan funeste gevolgen hebben voor de dakconstructie door houtrot en waterschade.

 

Snel, vakkundig, voordelig
Met onze 24-uur spoedservice kunnen wij het probleem meteen bij de kop pakken. Na een eventuele noodreparatie voeren wij zo snel mogelijk de dakreparatie uit die nodig is om de daklekkage definitief te verhelpen. Wij leveren vakwerk en zorgen ervoor dat u niet onnodig op kosten gejaagd wordt. Daarbij geven we ook nog eens 15 jaar garantie op al ons dakwerk.

 

Tip
Met regelmatig dakonderhoud voorkomt u daklekkage en verlengt u de levensduur van uw dak. Wij bieden onderhoudscontracten op maat, inclusief dakgoten en schoorsteenvegen.

 

Melding van daklekkage
Als u last hebt van daklekkage, neem dan telefonisch contact met ons op (085-4017049) of vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan snel contact met u op.

 

Meld u daklekkage direct aan ons
Een daklekkage geeft altijd veel ergernis, zorgen en in veel gevallen helaas ook schade met zich mee. Heeft u te maken met een daklekkage in Nederland of Belgié? Meld dit dan direct aan ons! Wij komen geheel vrijblijvend langs om de oorzaak van uw daklekkage op te sporen. SVH Dakbeheer bv heeft ruim 25 jaar ervaring in dak- en schoorsteen lekkage. De ervaring leert ons dat het belangrijk is om een daklekkage direct bij de bron aan te pakken voordat er meer schade wordt aangericht. Onze ervaren vakmensen komen zo spoedig mogelijk bij u langs om het lek te dichten. Bij het herstellen van het lek en alle andere dak werkzaamheden streven wij naar de hoogste kwaliteit. Dat leidt ertoe dat wij enkel gebruik maken van de beste materialen en u de komende jaren verzekerd bent van een waterdicht dak. Een daklekkage op zeer korte termijn laten repareren? informeer direct naar de mogelijkheden en laat uw daklekkage direct herstellen door SVH Dakbeheer bv.

 

Materialen en technieken
SVH Dakbeheer bv is gespecialiseerd in het bedekken van hellende en platte daken. Dit doen wij door het aanbrengen van de voor uw dak meest geschikte dakbedekking. Ieder project is anders dan het vorige en vraagt zijn eigen oplossing. Daarom houden wij ons steeds op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van materialen en technieken.

 

Daklekkage en/of stormschade en de verzekering
Hebt u daklekkage en/of stormschade die valt onder uw verzekering? Hoe moet dat nu? En wat kunnen wij voor u doen? Dat zetten we hier stap voor stap op een rij. Hebt u nog vragen of is iets u niet duidelijk? Vraag het ons gerust!

 

-U neemt contact met ons op.
-Wij sturen snel een schade-expert naar u toe.
-De schade-expert neemt de buitenschade en binnenschade op.
-Er worden foto’s gemaakt van de schade vóór reparatie.
-We voeren zo nodig een noodreparatie uit.
-We werken voor u een schaderapport uit.
-We overleggen met de opdrachtgever.
-We plannen een afspraak voor de offerte.
-We stellen in overleg de offerte op.
-De reparaties buiten worden uitgevoerd.
-We wachten op vochtherstel.
-De reparaties binnen worden uitgevoerd.
-Er worden foto’s gemaakt na reparatie van de schade.
-We maken een gespecificeerde rekening.
-Dit rapport is geschikt voor alle verzekeringsmaatschappijen.
-U declareert de verzekerde kosten bij uw verzekeraar.
-U krijgt van ons garantie op de dakreparaties.
-U ontvangt van ons een rapport (inclusief foto’s voor en foto’s na) hoe de          lekkage en/of stormschade is ontstaan, hoe het opgelost is en wat u kunt  verwachten voor de toekomst.

SVH Dakbeheer bv is uw partner in dakinspectie, daklekkage, vochtherstel, daktechniek, schoorsteentechniek, en stormschade. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

dakdekker

Vochtplekken voorspelden niet veel goeds. Gelukkig kon SVH Dakbeheer bv snel de daklekkage verhelpen. – D. wielsma

Goede service/kwaliteit! Wij hebben weer een uitstekend dak en ook nog is 15 jaar garantie.  Ik ben zeer content met het resultaat.– M. De Vries

Nette en vriendelijke medewerkers. Bijkomende werkzaamheden werden goed overlegd met ons. – L. Bakker

d
 • De specialist in Daklekkage
 • Alle soorten dakwerk
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis afspraak
 • 15 jaar garantie
 • 10% korting
d
dd
ddd

Wat zeggen klanten over SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud bv?

Uitstekende service!
Goede service
Matige service.

Daklekkage altijd snel verholpen

Uw lekkage snel verhelpen? Wij bieden u snelle en vakkundige service. Snel ter plaatsen voor een reparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

rrr

Heeft u lekkage of toont uw dak beschadigingen? Vraag dan onze gratis dakinspectie aan! SVH Dakbeheer is dé specialist. U ontvangt na inspectie een compleet rapport.

Meer informatie over dakinspectie  

re

Is uw dak nodig aan renovatie of reparatie toe? Dan bent u bij SVH Dakbeheer aan het juiste adres. Ook in uw regio kunt u direct een afspraak maken met onze specialisten.

meer informatie over dakreparatieright arrow26

rrrrrrr

Met meerdere vestigingen door heel Nederland & Belgié kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. Ook in uw regio kunt u direct een afspraak maken met onze daklekkage specialisten.

Kies een vestiging bij u in de regio  right arrow26

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw daklekkage

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u lekkage binnen 24 uur verholpen is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen lekkage in Nederland en Belgié. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).