Dakonderhoud waalwijk

verbouw_dakpannen
dakdekker

SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud b.v     Waalwijk

 

Dakonderhoud Waalwijk
Al meer dan 25 jaar is SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud b.v Waalwijk dé specialist in beheer en onderhoud van platte en hellende daken. Onze opdrachtgevers, gebouweigenaren en professionele gebouwbeheerders, zetten ons niet alleen in voor het verhelpen van daklekkages, maar ook voor preventief en planmatig onderhoud, inspecties en nulmetingen. Transparante samenwerking is daarbij ons uitgangspunt.

Problemen worden direct opgelost!
Een allround dakdekker kan voor een groot aantal situaties ingezet worden. Heeft u wel eens last gehad van een lekkage? Is uw dak toe aan een grondige renovatie of zijn er andere werkzaamheden nodig? Dan staat SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud b.v  Waalwijk direct voor uw klaar.


Voorkom schade en onnodige kosten

Na een aantal jaar kan een dak toe zijn aan een grondige onderhoudsbeurt. Dakbedekking kan immers verouderen en de kwaliteit verliezen of zelfs breken. Daarnaast komt een daklekkage op zowel een hellend-dak als op een plat-dak geregeld voor. Voornamelijk bij oude gebouwen kunt u te maken krijgen met deze vervelende ervaring. Lekkages kunnen zorgen voor grote schade en dienen om deze reden zo spoedig mogelijk verholpen te worden. Daarnaast geld natuurlijk ook dat voorkomen beter is dan de schade die het veroorzaakt. Hiervoor kunnen wij u de nodige hulp bieden. Want door een nieuwe dakbedekking of een dakreparatie kunt u beginnen aan nieuwe start. Door SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud b.v  Waalwijk kunt u weer verder en is uw huis en inboedel voor een geruime tijd veilig tegen waterschade.

Wat wij u kunnen bieden
SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud b.v is een allround dak en vastgoedonderhoud bedrijf. Met meerdere vestigingen door héél Nederland en Belgié kunnen wij u altijd direct helpen. Wanneer u in Waalwijk of omgeving woont, kunnen wij de nodige hulp bieden bij deze diensten. Bent u op zoek naar een betaalbare mogelijkheid en een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is? Dan zullen wij uw wensen vervullen. Naast dak bedekking, dak inspectie, en dakisolatie verzorgen wij ook het vastgoedonderhoud. Door meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd binnen onze bv. Daarnaast bent u hierdoor zeker van een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf waarbij u het probleem kunt neerleggen. We werken enkel met eigen ervaren medewerkers zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast bieden wij uw gunstige tarieven, zodat u ook voordeliger uit bent. Voor een goed en eerlijk advies kunnen wij altijd geheel vrijblijvend 2 medewerkers uw kant op sturen, deze zullen uw dak op alle punten keuren. Zodra dit gedaan is ontvangt u van ons een dak rapport, dit is een rapport waar al punten keurig op een rijtje opstaan. Zo kunt uw gemakkelijk zelf zien wat er eventueel goed / slecht is en waar u eventueel in de toekomst nog tegen aan kan gaan lopen.

dakvervanger

Dakdekker Waalwijk
SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud b.v  is al meer dan 25 jaar uw vakkundige dakdekker in Waalwijk. U kunt bij ons terecht voor vakkundigheid en scherp geprijsde kwaliteit. Dakdekker nodig in Waalwijk? Kies nu bewust uw regionale specialist.Door ons groot  aantal diensten kunnen we uw dak op vele manieren van dienst zijn.
Meer informatie over dakdekker Waalwijkredo (1)

vs

Dakbedekking Waalwijk
Is uw dakbedekking aan vervanging toe, of is er al een geruime tijd niks aan gedaan? SVH Dakbeheer bv is uw specialist voor alle soorten Dakbedekking in Waalwijk. U kunt bij ons terecht voor zowel hellende als platte dakbedekking. Een goede dakbedekking is cruciaal voor een goede woning. Er zijn een aantal factoren waar de keuze voor het type dakbedekking van kan afhangen.
Meer informatie over dakbedekking Waalwijkredo (1)

daklek2

Daklekkage Waalwijk
Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. SVH Dakbeheer bv is zich hiervan bewust en kan u direct helpen met het oplossen van uw lekkage in Waalwijk. Wanneer u contact met ons opneemt sturen wij binnen 24 uur een vrijblijvende service monteur, en als ons voorstel aan uw wensen voldoet kunnen we een afspraak maken om uw lekkage voorgoed te verhelpen.
Meer informatie over daklekkage Waalwijkredo (1)

jannok

Dakreparatie Waalwijk
Dakreparatie is een breed begrip. Ons uitgangspunt is dat wij u op de hoogte brengen van alle aandachtspunten die met de algehele conditie van uw dak (plat of hellend) samenhangen. Op basis van onze bevindingen en uw wensen kunnen we overgaan tot uitvoeren van de werkzaamheden. Wij zijn uw betrouwbare dakreparatie specialist met jarenlange ervaring. Wij hebben recent vele projecten in de regio Waalwijk afgerond.
Meer informatie over dakreparatie Waalwijkredo (1)

dakgootttt

Dakgoten Waalwijk
Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of wilt u deze laten repareren? SVH Dakbeheer bv is de dakgoten specialist in Waalwijk. Dakgoten maken we in allerlei soorten en maten. Het is natuurlijk belangrijk dat de dakgoten goed aansluiten bij uw woning en uw wensen. Onze specialisten in Waalwijk maken graag een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe dakgoten of dakgoot reparatie.
Meer informatie over dakgoten Waalwijk redo (1)

images (3)

Dakisolatie Waalwijk
Woont u in Waalwijk en wilt u minder uitgeven aan energiekosten? Als u nog geen geïsoleerd dak heeft is dit het moment om tot aanschaf over te gaan. Een groot deel van de warmte in uw woning gaat namelijk via het dak verloren. Met dakisolatie wordt dit flink teruggebracht en dat ziet u meteen terug op uw energierekening. Minder stoken betekent bovendien minder CO2-uitstoot en dat is goed voor het milieu.
Meer informatie over dakisolatie Waalwijk  redo (1)

inspectie

Dak inspectie Waalwijk.
Meestal ontdekt u dat uw dak gebreken vertoont als het leed al geleden is, namelijk op het moment dat u een daklekkage ontdekt. Voorkom onaangename verrassingen en hoge onkosten door tijdig onderhoud uit te (laten) voeren en uw dak jaarlijks door een deskundige te laten inspecteren. Een dak inspectie toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud.
Meer informatie over dak inspectie Waalwijk redo (1)

iiiii

Stormschade dak Waalwijk.
Als er een storm over Waalwijk raast, is de kans op schade groot. Stormschade aan daken, en dakgoten. Of u nu een bitumen of een dak met dakpannen heeft. Als de bedekking niet goed vast zit, kan de schade flink oplopen. Denk aan een dak dat van uw schuur waait of dakpannen die op een geparkeerde auto waaien. SVH Dakbeheer bv is de specialist. Heeft u stormschade? Wij bieden u 24/7 service en 15 jaar schriftelijke garantie!
Meer informatie over stormschade  redo (1)

Uw regionale dak onderhoud specialist!

U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak techniek? Wij bieden u 24/7 service. Snel ter plaatsen voor een renovatie / reparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

Door de ernstige storm een paar dagen geleden, kregen wij las van een lekkage aan ons dak. Wij hebben gelijk gezocht en kwamen uiteindelijk bij SVH Dakbeheer bv uit. Dit is een vakbekwaam bedrijf met een erg goede service, de mannen hebben ons duidelijk advies gegeven en de lekkage direct verholpen. Bedankt voor jullie vakkundige service!  fam. Janssen – Waalwijk

Onze werkzaamheden zijn o.a.

  • Daklekkage
  • Stormschade
  • Dakinspectie
  • Lood- en zinkwerk
  • Dakbeschot en boeiboorden
  • Pannendaken
  • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw dak onderhoud

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u dak onderhoud weer in uitstekende staat is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s / renovatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen technieken. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).