Hellend daktechniek

verbouw_dakpannen
dakdekker

Hellend dak technieken.    (schuin dak)
Hellend dak technieken / Hellend dak werken. Voor het aanpakken van uw Hellend/schuin dak zijn er uiteraard verschillende soorten technieken (methode ) mogelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dezelfde dakbedekking te pakken, of om misschien wel voor een compleet andere te gaan. Wij hebben hieronder alle technieken netjes op een rijtje gezet zodat u duidelijk kan zien welke er eventueel mogelijk zijn bij een hellend dak, of waar ze voor dienen. Indien u meer vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor gratis advies. Ook weten wij uit ervaring dat het vaak erg lastig is om van afstand via foto’s en email een goede offerte op maat aan te bieden, er kunnen namelijk belangrijken punten over het hoofd gezien worden wat uiteindelijk meer prijs met zich mee kan brengen. Om overlast en miscommunicatie te voorkomen kunnen wij geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden. Voor meer informatie  kunt u ook de pagina dak reparatie bekijken, of direct een afspraak maken voor een gratis dakinspectie.

inspectie

Pannen dak inspectie.
Wilt u weten of uw dak nog goed is? Is de functie van het dak veranderd? Hebt u een nieuw pand gekocht? Of is er al stormschade of daklekkage? Dan kan een dakinspectie (meer) schade en narigheid voorkomen. SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud is specialist in dakinspecties en voert op uw verzoek gratis en vrijblijvend een dakinspectie uit.
Meer informatie over pannen dak inspectieredo (1)

pannendak-vernieuwen

Pannen dak reparatie/renovatie.
Daken zijn er in alle soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat de reparatie van een dak maatwerk is. U kunt hiervoor het beste een deskundig vakman inschakelen. Het maken van een pannendak vergt specialistische kennis. Wij zijn specialist en het repareren van pannen daken en bezitten die kennis. SVH Dakbeheer bv staat voor u klaar bij al uw dak werkzaamheden.
Meer informatie over pannendak reparatieredo (1)

pannendakk

Pannen dak vernieuwen.
Soms is een dak zo versleten of aangetast dat alleen reparatie of vervanging van dakdelen geen optie meer is. Dan is vernieuwen beter en krijgt u waar voor uw geld met een compleet nieuw dak, dat vele jaren probleemloos meegaat. Wij geven u graag advies over goede en betaalbare oplossingen voor dak renovatie in uw specifieke situatie.
Meer informatie over pannendak vernieuwen  redo (1)

shingles

Bitumen dak shingles.
Dakbedekking zoals shingles kan gebruikt worden bij renovatie van een dak op de moeilijkste dakhellingen en –vormen. SVH Dakbeheer bv is u specialist voor het onderhoud en vernieuwen van dak shingles. Wij bieden u de laagste prijsgarantie! Bitumen dak shingles zijn de meest gebruikte dakbedekking voor tuinhuisjes, blokhutten, dakopbouw, chalet enz
Meer informatie over dak shinglesredo (1)

images-7

Nokvorsten reparatie/renovatie.
Wij zijn de specialist op het gebied van nokvorst reparatie / nokvorst renovatie. Nokvorsten zijn speciale dakpannen om de nok van het dak af te sluiten. Bij oudere huizen zijn die meestal met cement vastgelegd. Deze specielaag zal op den duur brokkelig of poreus worden en vocht op gaan nemen. In de winter vriest dit vocht op. Omdat specie niet kan krimpen of uitzetten zal de specielaag gaan scheuren en komen de nokvorsten los te liggen. Nokvorsten repareren? Wij bieden u de scherpste tarieven! 24 uur service en landelijke dekkingen! Nokvorst reparatie of renovatie? SVH Dakbeheer bv biedt u 15 jaar garantie en onderhoud!
Meer informatie over nokvorsten reparatie redo (1)

jannok

Nokvorsten vernieuwen.

Nokvorsten van 30 jaar of ouder zijn vaak zo aangetast door het weer en aangevreten door mos dat ze aan vervanging toe zijn. De nok van het dak is de zwakke plek en als deze gaat lekken ontstaat er grote dakschade. Dakplaten, nokbalken, panlatten en muren worden nat en gaan rotten! Dit is eenvoudig te voorkomen door op tijd een dakinspectie uit te laten voeren. Wilt u zekerheid of bent u benieuwd naar de staat van uw nokvorsten. Bel ons voor een dakinspectie en wij helpen u graag verder.
Meer informatie over nokvorsten vernieuwen  redo (1)

dakpan-reparatie

Dakpan reparatie.
Door de zeer slechte weersomstandigheden die dakpannen te verduren krijgen kan het glazuur op de dakpan aangetast worden en beschadigt raken. Als de dakpan op deze manier beschadigt is geraakt is het beter deze te vervangen en een dak lek te voorkomen. Als er schade is aan een dakpan kunt u deze zeer snel zien door een eventuele doffe plek of scheur in de pan.
Meer informatie over dakpannen reparatie  redo (1)

dakpannenvernieuwen

Dakpan(nen) vernieuwen.
Pannendaken hebben mits onderhouden een lange levensduur. Vroeg of laat moet uw dak echter worden vernieuwd. De grootste euvels zijn kapotte dakpannen, gescheurde nokvorsten, versleten panlatten en verroeste nagels. Rond dakramen, dakkapellen en schoorstenen raakt de loodaansluiting met het pannendak na verloop van tijd beschadigd. Met schade aan uw dakpannen als gevolg. Tijdig actie ondernemen kan vervolgschade voorkomen.
Meer informatie over dakpannen vernieuwen  redo (1)

loodenzink-1

Lood- en zink reparatie/renovatie.
Lood wordt toegepast voor het waterdicht afsluiten van verbindingen en openingen in het dak, vooral als overgang tussen het metselwerk en het dak, bijvoorbeeld bij de schoorsteen. Om lekkage te voorkomen is het belangrijk dat het lood vakkundig wordt aangebracht. Als de loodslappen rondom uw schoorsteen/dak door de jaren heen verslijten, ontstaan er scheuren en loopt het water door of langs het lood naar binnen.
Meer informatie over lood- en zink reparatie  redo (1)

dakgootttt

Dakgoot reparatie/renovatie.
Heeft u een kapotte dakgoot? Op Deze pagina kunt u ook terecht voor een dakgoot reparatie. Voor elk probleem is een oplossing. Die oplossingen zijn verschillend, want alle beschadigingen zijn anders. Vaak zijn kleine reparaties voldoende, maar in sommige gevallen is het noodzakelijk de gehele dakgoot te repareren of zelfs te vervangen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij meerder lekkages in één goot.
Meer informatie over dakgoot reparatie  redo (1)

dakgootttttttttt

Dakgoot vernieuwen.
U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw dakgoot te vernieuwen. Voor iedere woning bestaat een dakgoot die het beste bij de stijl of constructie past. Door de vele keuzemogelijkheden raden we u aan om het contactformulier in te vullen. Wij zullen samen met u naar de mogelijkheden kijken en u zodoende adviseren. U kunt op deze manier de best mogelijke keuze maken voor uw woning en portemonnee.Wij zijn de specialist in het vernieuwen van dakgoten wij bieden u 10% korting en 15 jaar garantie!
Meer informatie over dakgoot vernieuwen  redo (1)

Naamloos

Dakpannen reinigen.
Uiteraard kunnen uw dakpannen ook gereinigd worden. Dit houd in dat uw dak weer mos/alg vrij is en de dakpannen aanzienlijk langer mee gaan. Dak reinigen nodig? Bij Svh Dakbeheer bv zeggen wij altijd ja. Waarom? De meeste schade die u aan uw dak kunt krijgen buiten stormschade om is vuilschade. Dit houd in mossen, algen, vogelstronten, ’t weer enz zijn de grootste boosdoeners op dak. Deze vreten namelijk in op uw dak pannen waardoor de toplaag poreus kan worden, en de dakpan dus eigenlijk niet optimaal water tegenhoud, waardoor kans op vocht/lekkage erg groot is.
Meer informatie over dak reinigen  redo (1)

dakimpregneren

Dak impregneren.
Uw dak impregneren  is altijd zinvol. U verzadigt uw dakpannen met een impregneer vloeistof welke zorgt voor een beschermlaag. Deze beschermlaag zit niet alleen op uw dak, maar trekt daadwerkelijk in uw dakpan. Door deze beschermlaag van dakpan impregneermiddel zal de toplaag van de pan geen regenwater meer opnemen, waardoor het  droog blijft.
Meer informatie over dak impregneren  redo (1)

coatacoata

Dak coaten.
Door de jaren heen worden dakpannen vaak poreus (waterdoorlatend) en gevoelig voor het aantrekken van vuil. Daarnaast verkleuren dakpannen en wordt de kans op een lekkage groter. Laat nu uw dakpannen coaten door SVH Dakbeheer bv. Na het coaten ziet uw dak er weer uit als nieuw. Wij kunnen uw dakpannen coaten in iedere gewenste kleur.
Meer informatie over dak coaten  redo (1)

dakbeschot

Dakbeschot. (Herstellen, repareren, vernieuwen)
Het dakbeschot is de laag planken of plaat materiaal, aangebracht op de gordingen of sporen. Tegenwoordig bestaat het dakbeschot vaak uit plaatmateriaal voorzien van thermische isolatie. bij de bouw word hiermee de dakverdieping winddicht gemaakt. Na verschillende lekkage’s / schade’s kan het dakbeschot op den duur zéér slecht worden met uiteraard de grootste problemen als gevolg.
Meer informatie over dak beschot vervangenredo-1

images-4

Dakkapel plaatsen.
Is uw oude dakkapel echt te slecht voor renovatie of wilt u gewoon een nieuwe, moderne dakkapel? Wij vervangen oude dakkapellen door nieuwe of plaatsen een nieuwe dakkapel als u er nog geen hebt. De keus in materialen en modellen is groot. Vraag ons vooral naar alle mogelijkheden, zodat u uiteindelijk een dakkapel krijgt die past bij uw woning en uw smaak.
Meer informatie over dakkapel plaatsen redo (1)

dakraamplaatsen

Dakraam plaatsen.
Het monteren van een dakraam, dakkapel, lichtkoepel of lichtstraat is een secuur klusje dat u niet iedere dag laat uitvoeren. Het begint al met een goed advies op basis van uw wensen en de mogelijkheden in uw woning en het eindigt pas als de producten op correcte wijze gemonteerd zijn. SVH Dakbeheer bv is een professional die deze klus voor u kan uitvoeren En dankzij de reviews weet u ook hoe andere klanten ons beoordeeld hebben.
Meer informatie over dakraam plaatsen redo (1)

images (3)

 Dakisolatie.
Ook voor isolatie van uw dak bent u bij ons aan het juiste adres. Door toepassing van de nieuwste technieken op het gebied van dakisolatie kunt u met een minimale investering door het isoleren van uw dak flink besparen op uw stookkosten. Diverse subsidiemogelijkheden maken het extra aantrekkelijk om uw dak nu te isoleren. Bovendien is het nu extra aantrekkelijk dankzij die 10% korting regeling!
Meer informatie over dak isolatie  redo (1)

hellendbitumen

Hellend bitumen dak.
Uiteraard is het ook mogelijk om een hellend bitumen dak te hebben. Dit is eigenlijk precies het zelfde als een plat dak (bitumen dak bedekking) Alleen is het nu verticaal aangebracht. Deze toepassing word veel gebruikt op schuur daken dit is meestal om de kosten laag te houden en toch van de daklekkage af te zijn. Ook zie je dat deze toepassing vaak word gebruikt als men van plan is om zonnepanelen te gaan plaatsen.
Meer informatie over hellend bitumendak  redo (1)

folie

Damp doorlatende dak folie aanbrengen.
Waterkerende damp doorlatende membranen dienen aan de koude zijde (veelal de buitenzijde) van de dak constructie te worden aangebracht. De membranen worden toegepast in dakconstructies als water­kering gedurende de open bouwfase. Met behulp van deze folies word lekkage voorkomen! Svh dakbeheer & Vastgoedonderhoud bv is de specialist en het aanbrengen van dampdoorlatende folie. U ontvangt bij ons altijd 15 jaar schriftelijke garantie!
Meer informatie over dampdoorlatende folie  redo (1)

images (5)

Houtworm bestrijding.
Houtworm is een zeer hardnekkig ongedierte wat veel schade aan kan richten aan uw woning, meubels of vloer. Daarom is het noodzakelijk om de Houtworm te bestrijden en de plaag zo veel mogelijk in te dammen en te controleren.Wij zijn de specialist in het vinden en verhelpen van houtworm. Door diversen toepassingen kunnen wij u binnen 1 dag verhelpen van uw houtworm.
Meer informatie over houtworm bestrijding  redo (1)

iiiii

Leien dak.
Eternit leien bestaan uit vezelcement, een hoogkwalitatief materiaal dat optimale bescherming biedt. Qua vorm, kleur en afwerking is er een groot aanbod, zowel voor dakbedekking als voor gevelbekleding. Zo zijn er natuurlijk de klassieke, matte leien, met rechte randen. Maar u kan ook kiezen voor leien met een moderne look. Met een glad oppervlak, of afgeronde randen. En wat de kleur betreft, zijn er nog meer opties. In totaal bestaat ons aanbod uit 5 verschillende modellen, 16 kleuren en maar liefst 8 texturen. Roze-rood, bruin of blauw, of zelfs gevlamd? U hebt het voor het zeggen.
Meer informatie over leien dak  redo (1)

iiiii

Stormschade aan uw hellend dak.
Als er een storm over het land raast, is de kans op schade groot. Stormschade aan daken, en dakgoten. Of u nu een bitumen of een dak met dakpannen heeft. Als de bedekking niet goed vast zit, kan de schade flink oplopen. Denk aan een dak dat van uw schuur waait of dakpannen die op een geparkeerde auto waaien. SVH Dakbeheer bv is de specialist. Heeft u stormschade? Wij bieden u 24/7 service en 15 jaar schriftelijke garantie!
Meer informatie over stormschade  redo (1)

Alle soorten dakreparatie

U kunt bij ons terecht voor alle soorten reparatie? Wij bieden u 24/7 service. Snel ter plaatsen voor een noodreparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

Door de ernstige storm een paar dagen geleden, kregen wij las van een lekkage aan ons dak. Wij hebben gelijk gezocht en kwamen uiteindelijk bij SVH Dakbeheer bv uit. Dit is een vakbekwaam bedrijf met een erg goede service, de mannen hebben ons duidelijk advies gegeven en de lekkage direct verholpen. Bedankt voor jullie vakkundige service!  fam. Janssen – Waalwijk

Onze werkzaamheden zijn o.a.

  • Daklekkage
  • Stormschade
  • Dakinspectie
  • Lood- en zinkwerk
  • Dakbeschot en boeiboorden
  • Pannendaken
  • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw hellend dak reparatie

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u hellend dak weer in uitstekende staat is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s / renovatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen technieken. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).