Dakbeschot vervangen

verbouw_dakpannen

Dakbeschot vervangen

Dakbeschot vervangen. SVH Dakbeheer bv is  al jarenlang uw specialist voor dakbeschot vervangen bij u in de regio!

Het dakbeschot
Het dakbeschot beschermt tegen weer en wind. Het is een afsluitende laag die zorgt voor isolatie tegen geluid en temperatuur.

Vervanging van dakbeschot
Voor het vervangen van dakbeschot voor ieder type dakbedekking kunt u bij de ervaren dakdekkers van Gebr. Janssen terecht. Of u uw dak wilt bedekken met dakpannen leien, bitumen of kunststof, wij zorgen voor het juiste dakbeschot. Ons magazijn is groot en compleet, evenals onze vakkennis.

Wij werken o.a voor
Wij werken zowel voor particulieren als voor aannemers, bouwbedrijven, instellingen, woningcorporaties en gemeenten. Bekijk onze referentieprojecten »

 

Een goed dakwerk is compleet
Oftewel: inclusief dakbeschot, geisoleerde dakplaten, dakramen, dakkapellen, rookgas- en ventilatiedoorvoeren en goten. SVH Dakbeheer bv heeft alle disciplines in huis die elkaar perfect aanvullen.

 

Snelle vervanging van uw dakbeschot
Bij SVH Dakbeheer bv bent u verzekerd van een snelle vervanging van uw dakbeschot. Wij hebben namelijk alle onderdelen op voorraad in ons magazijn zodat wij uw dakbeschot snel kunnen vervangen.

 

Toe aan vervanging
Uiteraard zijn er diversen soorten mogelijkheden direct bespreekbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het zelfde soort beschot, of misschien wel voor een compleet andere. Uiteraard kunnen wij ook geheel vrijblijvend langs komen bij uw voor een dakbeschot inspectie. Zo kunnen wij precies zien hoe de staat is en of vervanging voor uw wel noodzakelijk is of reparatie wellicht nog mogelijk.

dakdekker
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Alle soorten dakbeschot
  • Vrijblijvende offertes
  • Gratis dakinspectie
  • 15 jaar garantie
  • Meerdere vestigingen
  • Kwaliteit en vakmanschap
images (4)