Dakpannen vernieuwen

verbouw_dakpannen

Dakpannen vernieuwen / Nieuw pannendak / Pannendak vernieuwen / Pannendak vervangen:

SVH Dakbeheer bv is uw partner voor het vernieuwen / vervangen van u pannendak.

Wij beschiken over een grote portefeuille geschoolde en ervaren dakdekkers die gespecialiseerd zijn in het compleet vervangen van pannendaken, klein of groot.

Efficiƫnt en snel een dak vervangen valt of staat met het treffen van de juiste voorbereidingswerkzaamheden. Als eerste starten wij met een grondige dakinspectie.

Vervolgens bepaalt de inzet van een team van vakmensen en het gebruik van de juiste materialen (zowel isolatie als pannen) het eindresultaat. Naast het feit dat wij maatwerk leveren, zijn wij ook nog eens zeer voordelig omdat wij ons materiaal groot in kunnen kopen.

Wij bieden een ruime keuze in dakpannen, isolatiemogelijkheden en dak(isolatie)folies. Om de isolatiewaarde van uw woning te verhogen, is een volledige dakrenovatie een goede optie. Hierbij halen wij de pannen, panlatten, tengels en indien nodig het dakbeschot van het dak, waarna we een isolatieplaat naar keuze aanbrengen en het dak opnieuw opbouwen. Kiest u voor na-isolatie, dan wordt de isolatieplaat of folie op het bestaande dakbeschot aangebracht, waarna er nieuwe tengels, panlatten en dakpannen worden gemonteerd. Indien mogelijk, kunnen oude pannen worden hergebruikt.

Wanneer u in een rijtjeswoning woont en uw daklijn door moet lopen met de aangrenzende woningen, kunnen we isoleren met een nauwelijks dakverhogende isolatiefolie. Deze isolatiefolie wordt aangebracht op het bestaande dakbeschot, waarna we het dak opnieuw opbouwen. Bestaande dakonderdelen kunnen, zonder noemenswaardige aanpassingen, gehandhaafd blijven. Hierdoor blijft u dakrenovatie en isolatie binnen uw budget.

Bent u geinteresseerd in een gratis en vrijblijvende offerte voor het vervangen en

eventueel isoleren van uw pannendak, neem dan Contact met ons op.

dakdekker
  • De specialist in vernieuwen
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Gratis dakinspectie
  • 15 jaar garantie
  • Meerdere vestigingen
  • Kwaliteit en vakmanschap
111222
11222