Pannendak reparatie en renovatie

5820swm-(1)

Reparatie en renovatie pannendak

Dakreparatie pannendak

Bij oudere daken zijn vaak dakpannen versleten of kapot, panlatten doorgezakt of rot, en nokvorsten gescheurd of los. Schakel dan SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud in voor dakreparatie. Meestal is het niet nodig het hele dak te vernieuwen en kunnen wij de kapotte dakpannen vervangen door nieuwe of gebruikte. Ook het aanbrengen van dampdoorlatend folie en nieuwe panlatten is een prima oplossing. Door deze dakreparaties is uw dak weer vele jaren betrouwbaar en bespaart u flink op de kosten van een volledige dakrenovatie.

Tip

Laat kapotte dakpannen tijdig vervangen! Lekkage en vallende dakpannen kunnen veel schade aanrichten. Wij repareren uw dak voordelig en vakkundig.

Problemen met nokvorsten

Vooral wanneer uw nokvorsten nog in cement liggen, zullen hier op den duur problemen mee ontstaan. De specie wordt korrelig en gaat scheuren, zodat de nokvorsten los komen te liggen. Nokvorsten die van het dak waaien of vallen, kunnen veel schade veroorzaken. Wij zetten de nokvorsten weer stevig vast met een flexibele dakmortel.

Levering van dakpannen en nokvorsten

De meest voorkomende typen dakpannen en nokvorsten kunnen wij uit voorraad leveren, zodat uw dak snel gerepareerd kan worden en u weer lang plezier hebt van een goed dak. Wij geven maar liefst 15 jaar garantie op al onze dakreparaties en ander dakwerk.

Dakrenovatie pannendak

Soms is een dak zo versleten of aangetast dat alleen reparatie of vervanging van dakdelen geen optie meer is. Dan is een volledige dakrenovatie beter en krijgt u waar voor uw geld met een compleet nieuw dak, dat vele jaren probleemloos meegaat. Wij geven u graag advies over goede en betaalbare oplossingen voor dakrenovatie in uw specifieke situatie.

Dakisolatie

De vernieuwing van uw pannendak is het juiste moment om het dak ook (beter) te isoleren. Omdat wij de nieuwste technieken op het gebied van dakisolatie toepassen, kunt u met een minimale investering flink besparen op uw energiekosten. Diverse mogelijkheden voor subsidie maken het nog aantrekkelijker om uw dak nu te isoleren.

SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud is uw partner in dakinspectie, dakrenovatie, dakisolatie, dakreparatie en dakonderhoud. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

dakdekker

Vochtplekken voorspelden niet veel goeds. Gelukkig kon daklekkage service Nederland snel de dakreparatie uitvoeren. – D. van etten

Goede service/kwaliteit! Wij hebben weer een uitstekend dak en ook nog is 15 jaar garantie.  Ik ben zeer content met het resultaat.– M. De Vries

Nette en vriendelijke medewerkers. Dakreparatie werd direct verricht inc 15 jaar garantie. – L. De Zeeuw

images-1
 • De specialist in dakreparatie
 • Alle soorten dakwerk
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis afspraak
 • 15 jaar garantie
 • 10% korting

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Deskundig
 • Professioneel
 • 100% Kwaliteit
 • Beste prijs
 • Alle soorten dakwerk
 • 24/7 service
 • Landelijke dekking

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw dakreparatie.

Neemt u vandaag nog contact op met daklekkage service Nederland en wij zorgen ervoor dat u dak probleem binnen 24 uur verholpen is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen reparatie. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelend probleem. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door daklekkage service Nederland opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).