Plat dak techniek

verbouw_dakpannen
dakdekker

Plat dak technieken.    (plat dak)
Plat dak technieken / Plat dak werken. Voor het aanpakken van uw Plat/recht dak zijn er uiteraard verschillende soorten technieken (methode ) mogelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dezelfde dakbedekking te pakken, of om misschien wel voor een compleet andere te gaan. Wij hebben hieronder alle technieken netjes op een rijtje gezet zodat u duidelijk kan zien welke er eventueel mogelijk zijn bij een plat dak, of waar ze voor dienen. Indien u meer vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor gratis advies. Ook weten wij uit ervaring dat het vaak erg lastig is om van afstand via foto’s en email een goede offerte op maat aan te bieden, er kunnen namelijk belangrijken punten over het hoofd gezien worden wat uiteindelijk meer prijs met zich mee kan brengen. Om overlast en miscommunicatie te voorkomen kunnen wij geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden. Voor meer informatie  kunt u ook de pagina plat dak reparatie bekijken, of direct een afspraak maken voor een gratis dakinspectie.

inspectie

Plat dak inspectie.
Wilt u weten of uw dak nog goed is? Is de functie van het dak veranderd? Hebt u een nieuw pand gekocht? Of is er al stormschade of daklekkage? Dan kan een dakinspectie (meer) schade en narigheid voorkomen. SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud is specialist in dakinspecties en voert op uw verzoek gratis en vrijblijvend een dakinspectie uit.
Meer informatie over plat dak inspectieredo (1)

5053wvv

Bitumen dak reparatie/renovatie.
Een lekkage aan een plat dak moet snel verholpen worden, voordat het dakbeschot aangetast wordt. Het is echter vaak niet eenvoudig om de juiste plek van de lekkage op te sporen. Op platte daken van gebouwen en woningen wordt bitumen geplaatst om het dak waterdicht te maken. Het is dakbedekking dat met een brander op een dak wordt bevestigd.
Meer informatie over bitumendak reparatie  redo (1)

platd

Bitumen dak vernieuwen.
Bitumen dakbedekking kan  , mits goed onderhouden , tot wel twintig jaar zonder problemen meegaan.Daarna is de toplaag van de dakbedekking toe aan vervanging. Door weersinvloeden slijt de toplaag van de bitumen dakbedekking. Wanneer de toplaag te dun wordt, ontstaan gaten en scheurvorming in de bitumen dakbedekking,    de enige oplossing is dan nog om u bitumen dak te vernieuwen.
Meer informatie over bitumendak vernieuwen  redo (1)

mossedumdak

Mossedum dak (groen dak).
Wij zijn de specialist in het aanbrengen van mossedum-daken, door de samenwerking aan te gaan met een erkend bedrijf welke meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in het aanbrengen en onderhouden van mossedum-daken. (SVH Dakbeheer bv) Door deze samenwerking kunnen wij u een tuin dak aanbieden welke niet alleen mooi oogt maar ook weinig onderhoud vergt.
Meer informatie over mossedum dak  redo (1)

lichtkoepel

Lichtkoepel plaatsen.
Het is heerlijk als in uw woning veel daglicht naar binnen valt. Het zorgt ervoor dat u zich prettig voelt in uw huis, zelfs tijdens de wat donkerdere dagen. SVH Dakbeheer bv plaatst snel en betaalbaar lichtkoepels en lichtstraten. We zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van daglichtboxen en daglichtspots. We voeren kwaliteitsmerken zoals VELUX en BIK.
Meer informatie over lichtkoepel plaatsen  redo (1)

lichtstraatsvh

Lichtstraat plaatsen.
Indien er daglicht in uw huis of bedrijfspand noodzakelijk of een wens is dan zijn lichtstraten in het dak over het algemeen de meest geschikte oplossing. Wij leveren en/of monteren dubbelwandige polycarbonaat lichtstraten op ieder dak. SVH Dakbeheer en vastgoedonderhoud bv heeft meer dan 40 jaar ervaring met Licht door het Dak.
Meer informatie over lichtstraat plaatsenredo (1)

loodenzink-1 (1)

Lood- en zink reparatie/renovatie.
Lood wordt toegepast voor het waterdicht afsluiten van verbindingen en openingen in het dak, vooral als overgang tussen het metselwerk en het dak, bijvoorbeeld bij de schoorsteen. Om lekkage te voorkomen is het belangrijk dat het lood vakkundig wordt aangebracht. Als de loodslappen rondom uw schoorsteen/dak door de jaren heen verslijten, ontstaan er scheuren en loopt het water door of langs het lood naar binnen.
Meer informatie over lood- en zink reparatie  redo (1)

platdakcoaten

Plat dak coaten.
De meeste platte daken in Nederland zijn bedekt met bitumen. Maar het slecht weer is sterk in opkomst. SVH Dakbeheer bv beschikt over de techniek om het  dak van uw pand te voorzien van een dak coating, waardoor het zonlicht reflecteert en niet geabsorbeerd wordt. Hierdoor wordt uw dak koeler en dat scheelt enorm in de energiekosten. Ook zal de toplaag weer net zo dik worden als voorheen, zodat u weer jaren vooruit kan. 
Meer informatie over plat dak coatenredo (1)

platdak reinigen

Plat dak reinigen.
Plat dak reinigen. Het is erg belangrijk uw platte dak om de zoveel tijd (afhankelijk van omgeving) te laten reinigen. Dit om verstopte afvoeren / doorvoeren voor te zijn en de bedekking netjes schoon te houden. Uw dakbedekking eens in de zoveel tijd laten reinigen / inspecteren kan helemaal geen kwaad. U moet het zo zien dat er veel mossen / vogelstronten etc de staat van uw bedekking erg na beneden halen.
Meer informatie over plat dak reinigenredo (1)

images (10)

Dakbeschot.
Het dakbeschot is de laag planken of plaatmateriaal, aangebracht op de gordingen of sporen. Tegenwoordig bestaat t dakmateriaal vaak uit plaatmateriaal voorzien van een dakfolie. Hiermee word de dakverdieping winddicht gemaakt. SVH Dakbeheer bv is de specialist in het verwijderen en opnieuw aanbrengen van elke soort dakbeschot. U kunt bij ons terecht voor vakkundigheid en scherp geprijsde kwaliteit!
Meer informatie over dak beschotredo (1)

platdakcoaten

Plat dak isolatie.
Voorkom warmteverlies door uw platte dak te isoleren. SVH Dakbeheer bv is u hierbij graag van dienst. Wij bieden een ruime keuze aan isolatie mogelijkheden, speciaal geschikt voor platte daken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden in kaart te brengen, rekeninghoudend met bestaande dak opstanden en andere dak onderdelen. Ook na-isolatie of isolatie van binnenuit behoort tot onze mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Meer informatie over plat dak isolatieredo (1)

download (7)

EPDM Daken.
Gaat u een huis bouwen of misschien verhuizen waarbij een verbouwing van groot belang is? Maakt u de keuze om voor nieuwe EPDM dakbedekking te gaan? Dan komt daar veel bij kijken waar wij u graag een handje bij helpen! U vindt bij SVH Dakbeheer bv altijd advies op maat wat er voor zorgt dat uw EPDM dakbedekking op de juiste manier gelegd en gebruikt wordt. Laat u dus vandaag nog adviseren over de mogelijkheden met EPDM dakbedekking.
Meer informatie over EPDM Dakenredo (1)

images (11)

pvc daken.
Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. de voordelen van kunststoffen op een dak zijn dat er geen brander aan te pas hoeft te komen en dat het milieuvriendelijker is dan bitumineuze dakbedekking. Ook is het veelgebruikte materiaal dunner en lichter in gewicht en 100% recyclebaar. Omdat het materiaal licht is kan het ook een oplossing zijn bij lichte onder constructies.
Meer informatie over PVC Dakenredo (1)

images (12)


Carport daken.
Wij zijn de specialist op het gebied van carport daken. Wij kunnen u carport dak voordelig repareren of renoveren. Ook voor het plaatsen van een compleet nieuwe carport ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken door heel Nederland met meerdere vestigingen en kunnen u daarom ook direct helpen. vraag gratis een offerte aan of neem direct contact met ons op.
Meer informatie over Carport dakenredo (1)

stormstormstorm-1

Stormschade plat dak.

Als er een storm over het land raast, is de kans op schade groot. Stormschade aan daken, en dakgoten. Of u nu een bitumen of een dak met dakpannen heeft. Als de bedekking niet goed vast zit, kan de schade flink oplopen. Denk aan een dak dat van uw schuur waait of dakpannen die op een geparkeerde auto waaien. SVH Dakbeheer bv is de specialist. Heeft u stormschade? Wij bieden u 24/7 service en 15 jaar schriftelijke garantie!
Meer informatie over stormschade plat dak  redo (1)

Alle soorten dakreparatie

U kunt bij ons terecht voor alle soorten reparatie! Wij bieden u 24/7 service. Snel ter plaatsen voor een reparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

Door de ernstige storm een paar dagen geleden, kregen wij last van een lekkage aan ons dak. Wij hebben gelijk gezocht en kwamen uiteindelijk bij SVH Dakbeheer bv uit. Dit is een vakbekwaam bedrijf met een erg goede service, de mannen hebben ons duidelijk advies gegeven en de lekkage direct verholpen. Bedankt voor jullie vakkundige service!  fam. Janssen – Waalwijk

Onze werkzaamheden zijn o.a.

  • Daklekkage
  • Stormschade
  • Dakinspectie
  • Lood- en zinkwerk
  • Dakbeschot en boeiboorden
  • Pannendaken
  • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw plat dak

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u plat dak / bitumen dak weer jaren mee kan. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen werken. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u plat dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).