Bitumendak reparatie en renovatie

verbouw_dakpannen

Bitumendak reparatie en renovatie

Bitumen dakreparatie en renovatie?
Is de bitumen dakbedekking (dakleer) van uw platte dak of dakkapel niet ouder dan 10 jaar en worden slijtage of beschadigingen tijdig ontdekt, dus voordat er (ernstige) lekkage ontstaat? Dan is reparatie wellicht nog mogelijk! Loop echter geen risico en laat u goed voorlichten. Een eenvoudige reparatie van uw dakleer kan u veel kosten besparen als dit tijdig en vakkundig gebeurt. Maar bij een ouder bitumen dak is het vaak beter de volledige dakbedekking (en eventueel rot of aangetast houtwerk daaronder) te vervangen.

Een vakkundige aanpak en 15 jaar garantie
SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud pakt de reparatie of renovatie van uw bitumen dak graag voor u aan. Onze ervaren dakdekkers werken uitsluitend met de beste materialen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw dak er weer jaren tegen kan. Wij staan dan ook voor 100% achter ons product en geven u 15 jaar garantie op al ons dakwerk.

Dakcoating (voor kleinere, goedkopere reparaties)
Veel van onze bitumen daken worden bedreigd door alg- en mosgroei, die op den duur leiden tot schade aan het dak en lekkage. Dit probleem kan opgelost worden door het dakleer (of de pannen) te reinigen en te voorzien van een beschermende dakcoating. Als vakspecialist voeren wij deze kleinere reparaties graag voor u uit.

Tip
Laat u uw bitumen dak volledig vernieuwen en hebt u nog geen dakisolatie? Dan is dit het juiste moment om uw bitumen dak ook te laten isoleren met een minimum aan extra kosten.

SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud is uw partner in dakinspectie, dakrenovatie, dakisolatie, dakreparatie en dakonderhoud. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

dakdekker
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Gratis dakinspectie
  • 15 jaar garantie
  • Meerdere vestigingen
  • Kwaliteit en vakmanschap
5053wvv