EPDM daken

verbouw_dakpannen

EPDM DAKEN

 

Waarom EPDM?
Omdat EPDM een synthetisch rubber is: onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, wortelwerend, geschikt voor groendaken, daktuinen en tuinvijvers, en EPDM dakbedekking gaat bewezen 52 jaar mee. Wij gebruiken Mastersystems EPDM en geven 15 jaar garantie op EPDM Dakbedekking.

Niet branden maar lijmen
EPDM dakbedekking wordt gelijmd, zonder enig brandgevaar: zie EPDM Foto Show, en is zowel voor platte daken als voor hellende daken zeer geschikt. U kunt kiezen tussen witte, reflecterende EPDM folie en zwarte EPDM folie.


Uw platte dak zal over 52 jaar nog even waterdicht zijn als op de eerste dag!

Dankzij onze innovatieve, hoogwaardige EPDM rubber dakafdichtingen van Mastersystems combineert u een reeks eigentijdse eisen en voordelen in één oplossing.

HET DAK, de vijfde gevel van uw gebouw, verdient alle aandacht. Met vooruitstrevende EPDM rubber systemen leveren wij de hoogste beschermingsfactor en spelen we in op de veranderde behoeften op het vlak van kwaliteit en energiebesparend denken.

DE TOEKOMST van uw dak en eigendom veiligstellen doet u samen met onze dakexperts, die u op een professionele manier adviseren. Graag komen we bij u ter plaatse om na te gaan hoe we uw huis of gebouw op de beste manier kunnen beschermen, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

KWALITEIT is het sleutelwoord. Met Mastersystems EPDM kiest u voor een EPDM rubber met dampdrukverdelende polyester onderwapening, kiest u voor 100% heldere regenwater opvang, kiest u voor 100% vuurvrije plaatsing, kiest u voor een dak ontworpen om 52 jaar en langer mee te gaan.

ECOLOGISCH denken is de toekomst. Bij de ontwikkeling van Mastersystems EPDM ging onze bijzondere aandacht naar duurzaamheid. Het betekent kiezen voor kwaliteit en efficiëntie, voor ecologie en efficiëntie. Beide gaan immers meer dan ooit hand in hand.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij kunnen eventueel geheel vrijblijvend langs komen op u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden. Gratis offerte? KLIK HIER

dakdekker
  • De EPDM specialist!
  • Scherpste tarieven!
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Gratis dakinspectie
  • 15 jaar garantie
  • Meerdere vestigingen
  • Kwaliteit en vakmanschap
ed
edd