Plat dak inspectie

verbouw_dakpannen

Plat dak inspectie

Plat dak een verhoogd risico wist u dat?
Aan platte daken worden hoge eisen gesteld met betrekking tot regen- en waterdichtheid. Daarbij hebben platte daken een verhoogd risico van vocht- en/of constructieproblemen. Daarom is het uitvoeren van onderhoud aan platte daken van groot belang. Hoe het onderhoud eruitziet, is afhankelijk van onder andere de conditie van het platte dak. Hiervoor dienen platte daken regelmatig door een specialist op eventuele gebreken te worden geïnspecteerd. Hiervoor kunt u een beroep doen op één van onze bouwkundige medewerkers. Onze bevindingen worden aan u gerapporteerd waarbij wij tevens een advies uitbrengen om, waar nodig, de situatie te verbeteren.

Dakinspectie
Laat uw dak tijdig inspecteren om schade en hoge kosten te voorkomen!

Wanneer een dakinspectie?
Wilt u weten of uw dak nog goed is? Is de functie van het dak veranderd? Hebt u een nieuw pand gekocht? Of is er al stormschade of daklekkage? Dan kan een dakinspectie (meer) schade en narigheid voorkomen. SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud is specialist in dakinspecties en voert op uw verzoek gratis en vrijblijvend een dakinspectie uit, waarbij het dak op een aantal punten gecontroleerd wordt. U krijgt vervolgens een uitgebreid rapport en een passend advies over onderhoud en/of reparatie, voor nu en de toekomst.

Dakinspectie op maat
Onze dakinspectie wordt geheel op uw wensen en behoeften afgestemd, en op uw dak! We houden o.a. rekening met de leeftijd, het gebruik en de staat van het dak. In het algemeen vindt een dakinspectie één keer per jaar plaats door een van onze deskundige medewerkers. Natuurlijk wordt er dan ook gekeken naar schoorstenen, dakgoten, regenpijpen, boeidelen en windveren, kortom: alles wat bij het dak hoort.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie.

Advies, offerte en dakreparatie
Na de dakinspectie wordt op basis van het rapport een deskundig advies opgesteld. Mocht er reparatie of onderhoud nodig zijn, dan neemt SVH Dakbeheer en Vastgoedonderhoud dat graag op zich. Wij maken na overleg met u een offerte met een uigebreide omschrijving van de nodige werkzaamheden en de kosten daarvan. Zo weet u waar u aan toe bent. Als u wilt, kunnen wij diverse reparaties of noodzakelijk onderhoud direct uitvoeren, zoals het verhelpen van lekkage en de reiniging van het dak of de goten en regenpijpen (de hemelwaterafvoer).

Verzekerde all-in garantie
Wij geven op al ons dakwerk garantie. Deze kan ook uitgevoerd worden als een verzekerde all-in projectgarantie. Dat wil zeggen dat u van ons een soort onderhoudscontract krijgt. Wij komen dan elk jaar bij u langs om te inspecteren of het dak met alle toebehoren nog in goede staat is, dus zoals we het een jaar eerder – na het nodige onderhoud – achterlieten.

dakdekker
  • De plat dak inspectie specialist!
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Gratis dakinspectie
  • 15 jaar garantie
  • Meerdere vestigingen
  • Kwaliteit en vakmanschap
inspectie