Plat dak reinigen

verbouw_dakpannen

Plat dak reinigen

 

Plat dak reinigen?
U staat er niet elke dag bij stil maar tog is het van groot belang dat uw plat dak op tijd gereinigd word, de afvoeren ontstopt worden en het bladvuil verwijderd word.

 

Dak reiniging zéér belangrijk wist u dat?
Dak reiniging is tegenwoordig zéér belangrijk. In deze moeilijke tijd heeft u liever dat uw dak 20 jaar mee gaat als 10. Op het moment dat uw dak erg vies is zoals mossen, bladeren, vogelontlasting en dergelijke kan dit zorgen voor een aantasting op de toplaag van de dakbedekking. Met als gevolg dat deze aanzienlijk korter mee gaat. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: mosvorming op het dak.

 

Op termijn erg schadelijk
Groenaanslag en mosvorming kunnen op termijn schadelijk zijn voor je dak en zal de kwaliteit van je dak aandoenlijk verlagen. Daarom is een goed onderhoud door een bedrijf aangewezen. Maar wat is mos en wat zijn algen eigenlijk? Op deze website kom je het te weten.

 

Afhankelijk van het soort dak
Afhankelijk van het soort dak en de soort dakbedekking is een andere aanpak tot reinigen van daken aangewezen. Een pannendak ontmossen of op een leiendak mos verwijderen, hebben nood aan een heel andere werkwijze dan het reinigen van platte daken, dakplaten, ontmossen van betonpannen, ontmossen van rieten daken of op een plat dak mos en vuil verwijderen.

 

Neem geen risico en schakel uw regionale specialist in!
Daken reinigen en mosvrij laten maken laat je het best over aan een ontmossings firma. Zij beschikken over speciale reinigingsproducten en reinigingsmateriaal, geschikt om een dak mosvrij te maken én om veilig te werken. Wens je te weten wat ontmossing kost of waar moet je op letten bij de aanvraag van een offerte voor ontmossingswerken. Na het ontmossen is het mogelijk uw dak te laten coaten of te laten herschilderen.

dakdekker
  • Specialist in plat dak reinigen
  • Laagste prijsgarantie!
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Gratis dakinspectie
  • 15 jaar garantie
  • Meerdere vestigingen
  • Kwaliteit en vakmanschap
platdak reinigen