Stormschade plat dak

verbouw_dakpannen

Stormschade plat dak


Stormschade plat dak wat nu?

Storm en windstoten zorgen vaak voor stormschade aan uw pand of woning. De stormschade bestaat vervolgens veelal uit schade aan het dak, muren, gevels, schuttingen enzovoort. Door de stormschade aan bijvoorbeeld uw dak of dakbedekking ontstaat vervolgens lekkage. Het water wat binnen dringt veroorzaakt vervolgens waterschade aan uw plafond, muren, behang, laminaatvloer of andere vloersoort. Daarnaast moeten we zeker niet vergeten dat ook vaak de inboedel in uw woning wordt getroffen door het binnen gestroomde water en deze dan eveneens waterschade oplopen.

Wij bieden u totale dienstverlening.
Door onze totaal dienstverlening kunnen wij u van dienst zijn door de oorzaak van de waterschade snel op te lossen. Denk hierbij aan het herstellen van het dak of dakbedekking. Daarnaast herstellen wij de waterschade aan uw schilderwerk, stucwerk en uw vloer. Hier blijft onze dienstverlening natuurlijk niet bij. Wij kunnen natuurlijk alle opstalschade herstellen, echter boven genoemde zaken zijn de meest voorkomende gevolgschades bij waterlekkage.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor uw verzekeringsmaatschappij!
Heeft u een vrijblijvende offerte nodig voor uw verzekeringsmaatschappij naar aanleiding van een waterschade,  of stormschade? Vraag direct een gratis offerte aan!

Stormschade aan het plat dak
Stormschade door hevige windvlagen komt nogal eens voor in Nederland en Belgié. Stormschade aan daken, carport, ramen en andere onderdelen van uw woning zorgen veelal voor lekkages. Het is dan ook van belang dat stormschade snel wordt hersteld, zowel voor u zelf als voor uw verzekeraar. Niet alleen de stormschade dient hersteld te worden, maar ook de gevolgschade aan de woning en inhoud/inboedel van uw woning. In veel gevallen vergoed uw verzekering stormschade en kunnen de problemen tegen voor u lage kosten worden opgelost.

Eerste hulp bij schade.
SVH Dakbeheer bv zorgt voor het snelle schakelen. Eerst de ergste schade oplossen, waardoor meerschade wordt beperkt. Niet alleen uw verzekeraar zal snelle actie eisen, tenslotte zit u zelf ook niet te wachten op grote gevolgschade aan bijvoorbeeld uw houten vloer, laminaat, wanden en plafonds. Waterschade door storm is een veel gehoorde schade. Door onze aanpak en de eerste hulp bij schade (door bijvoorbeeld het plaatsen van een goede noodvoorziening) kunnen wij u met een goede en snelle service van dienst zijn. Wij zullen eerst de noodvoorziening aanbrengen en vervolgens een offerte opmaken voor uw verzekeringsmaatschappij. Deze offerte wordt altijd voorzien van foto’s en een uitgebreide specificatie van de werkzaamheden en kosten. Uw verzekeringsmaatschappij kan hierdoor snel schakelen en eventueel akkoord geven om de werkzaamheden uit te voeren.

SVH Dakbeheer bv verzorgd zeker 8 van de 10 verzekeringsschades zoals bijvoorbeeld stormschade, of daklekkage. De offerte voor u verzekeringsmaatschappij zal daarom ook direct goedgekeurd worden.

dakdekker
 • De Stormschade specialist!
 • Alle soorten stormschade
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Vrijblijvende offertes
 • Gratis dakinspectie
 • 15 jaar garantie
 • Meerdere vestigingen
 • Kwaliteit en vakmanschap
sss

Buienradar SVH Dakbeheer bv

ssssssssssssss
ssssssssssssssssss
sssssssssssssss

Stormschade goed verholpen. Wij namen contact op met SVH Dakbeheer bv en binnen 2 uur stonden er al  medewerkers op de stoep. Die hebben meteen de schade opgenomen en een noodreparatie verricht. Inmiddels 3 dagen verder is de complete schade al hersteld, en heb ik het geld al ontvangen van de verzekering. Ik ben zéér tevreden over het resultaat en service van SVH Dakbeheer bv!   Fam Van Dijk

Stormschade altijd snel verholpen

Uw stormschade snel verhelpen? Wij bieden u 24/7 spoedservice. Binnen twee uur ter plaatsen voor een noodreparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw stormschade

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u stormschade binnen 24 uur verholpen is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw lekkage snel opsporen en verhelpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen lekkage in Nederland en Belgié. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).