schoorsteen reparatie

5820swm

Schoorsteen reparatie

SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud bv u schoorsteen reparatie specialist!
Ondanks u er zelf niet vaak bij stil staat heeft een schoorsteen zijn toch zijn benodigde onderhoud nodig. Bij SVH Dakbeheer bv raden wij u daarom ook aan een keer per jaar een schoorsteeninspectie uit te laten voeren. Dit is van essentieel belang voor de staat van uw schoorsteen, niet alleen om gebreken vroegtijdig te ontdekken, maar ook om hoge onkosten te voorkomen.

Schoorsteen reparatie? Binnen 24 uur een afspraak!
Een schoorsteen reparatie van hoge kwaliteit is van  belang voor het langdurige behoud van uw woning of pand. Bij SVH Dakbeheer bv bent u op het juiste adres voor alle soorten schoorsteen reparatie. Wij leveren reparaties van zeer hoge kwaliteit en bieden dan ook 15 jaar garantie op alle reparaties. Kenmerk van SVH Dakbeheer bv is de snelle en vakkundige service. Binnen 24 uur  een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor u te adviseren en uw wensen te bespreken, desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden.

De conditie van uw huidige schoorsteen optimaliseren
Wanneer u de conditie van uw huidige schoorsteen wilt optimaliseren, dan zult u eerst natuurlijk naar de materialen moeten gaan kijken. Welk materiaal is de schoorsteen van gemaakt? In welke staat is het? En is dat materiaal nog wel beschikbaar? Indien u niet weet wat de exacte staat is van de schoorsteen, dan is het verstandig om een afspraak te maken voor een gratis schoorsteen inspectie. Wij komen dan geheel vrijblijvend bij u langs om alle punten aan de schoorsteen te bekijken, zodra dit gedaan is ontvangt u van ons een schoorsteen rapport. Een schoorsteen rapport is een rapport met hierop alle punten, zodat u zelf precies weet wat er eventueel direct moet gebeuren of waar u in de toekomst nog tegenaan kan gaan lopen. Aan de hand daarvan kunnen we gaan kijken of schoorsteen reparatie voor u nog mogelijk is of u wellicht over moet gaan op schoorsteen vernieuwen. In de meeste gevallen is schoorsteen reparatie nog mogelijk en kunnen wij uw schade direct verhelpen.

Het vervangen van uw schoorsteen
In 80% van onze meldingen kunnen wij nog een schoorsteen reparatie met 15 jaar garantie uitvoeren. In sommige gevallen kan het natuurlijk ook voorkomen dat uw gehele schoorsteen vervangen moet worden.

Erkend gespecialiseerd schoorsteen reparatie bedrijf.
Bent u op zoek naar een professionele partij die een schoorsteen reparatie voor u uit kan voeren? Dan bent u bij SVH Dakbeheer bv aan het juiste adres! Wij zijn u professionele partij die u kunnen voorzien van een schoorsteen reparatie.

Bij schade direct bereikbaar
U kunt direct bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een schoorsteen reparatie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de zwakke punten zijn van een schoorsteen. Een lekkage is bijvoorbeeld vaak te vinden op punten waar verbindingen elkaar overlappen zoals het schoorsteen lood of bijvoorbeeld aan de boven zijde van de schoorsteen(schoorsteen plateau).

Voorkom schoorsteen reparaties met regelmatig onderhoud
Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Dit voorkomt namelijk dat u hoge kosten maakt voor onnodige reparaties. Tijdens een onderhoud wordt direct zichtbaar wanneer een schoorsteen zwakke plekken heeft. Kleine beschadigingen kunnen in een vroegtijdig stadium worden verholpen. In alle regio’s voeren wij het onderhoud aan uw schoorsteen uit. Een goed startpunt is een schoorsteen inspectie.

dakdekker

Vochtplekken voorspelden niet veel goeds. Gelukkig kon SVH Dakbeheer snel de daklekkage verhelpen. – D. wielsma

Goede service/kwaliteit! Wij hebben weer een uitstekend dak en ook nog is 15 jaar garantie.  Ik ben zeer content met het resultaat.– M. De Vries

Nette en vriendelijke medewerkers. Bijkomende kosten werden goed overlegd met ons. – L. Bakker

schoorsteenn (1)
 • De schoorsteen reparatie specialist!
 • Alle soorten schoorsteenwerk
 • Alle soorten dakwerk
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis afspraak
 • 15 jaar garantie
 • 10% korting

Al 25 jaar schoorsteen reparatie specialist!

Uw schoorsteen repareren? Wij bieden u snelle en vakkundige service, geen voorrijkosten en 15 jaar schriftelijke garantie!.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw schoorsteen reparatie

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u schoorsteen snel gerepareerd is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten schoorsteen reparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw schoorsteen vakkundig repareren. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen lekkage. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelend probleem. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).