Lood- en zinkwerken

Stormschadereparatie

Lood- en zinkwerk

Specialist in lood- en zinkwerk

SVH Dakbeheer en Vastgoedonderhoud is een ambachtelijk bedrijf, dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van alle mogelijke lood- en zinkwerken. Een goede en veilige montage en verwerking van lood en zink vereisen kennis en vakmanschap. Wij zijn specialist in lood- en zinkwerk voor schoorstenen, alle andere dakdelen en de hemelwaterafvoer.

Vervanging van lood rondom de schoorsteen

Lood wordt toegepast voor het waterdicht afsluiten van verbindingen en openingen in het dak, vooral als overgang tussen het metselwerk en het dak, bijvoorbeeld bij de schoorsteen. Om lekkage te voorkomen is het belangrijk dat het lood vakkundig wordt aangebracht. Als de loodslabben rondom uw schoorsteen door de jaren heen verslijten, ontstaan er scheuren en loopt het water door of langs het lood naar binnen. Laat dus uw schoorsteen tijdig door ons inspecteren, zodat wij het lood tijdig kunnen vervangen en u de binnenboel droog houdt!

Overig lood- en zinkwerk

Lood is materiaal dat al eeuwen in de bouw wordt toegepast, tegenwoordig vooral om het vocht buiten te houden in dak- en schoorsteenconstructies. Behalve rondom de schoorsteen wordt lood bijvoorbeeld ook gebruikt rondom dakramen, voor de daknok en bij de directe verbinding van een (plat) dak met een muur, om deze aansluitingen waterdicht af te werken. Zink wordt vooral toegepast voor dakgoten en regenpijpen, dus voor de hemelwaterafvoer, maar bijvoorbeeld ook voor de afwerking van dakranden (plat dak) met een zinken daktrim.

Bel nu voor een advies op maat!

Wij komen geheel vrijblijvend bij uw woning of bedrijfspand langs om de situatie nader te bekijken, zodat we u een goed advies en een passende offerte kunnen bieden voor uw lood- en zinkwerk. Bij SVH weet u waar u aan toe bent en betaalt u nooit te veel.

SVH Dakbeheer & Vastgoedonderhoud is uw partner in dakinspectie, dakrenovatie, dakisolatie, dakreparatie en dakonderhoud. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

dakdekker
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Gratis dakinspectie
  • 15 jaar garantie
  • Meerdere vestigingen
  • Kwaliteit en vakmanschap
5152vxw