Schoorsteen onderhoudsvrij

verbouw_dakpannen

Schoorsteen onderhoudsvrij

 

Uw schoorsteen onderhoudsvrij?
Sommige vinden een schoorsteen iets wat bij een bepaald huis hoort, de ander denkt er anders over en wil de schoorsteen liever verwijderen of onderhoudsvrij zodat hij niet meer om de paar jaar gerenoveerd / gerepareerd hoeft te worden.

 

Schoorsteen onderhoudsvrij zonder prefab of andere bevestigingsmaterialen!
In deze tijd kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld uw schoorsteen te vervangen voor een prefab schoorsteen. Dit is een onderhoudsvrije schoorsteen die in zijn geheel word geplaatst. Het is onderhoudsvrij en het oogt leuk, alleen brengt vaak erg veel kosten met zich mee.

 

Flexim onderhoudsvrij
Wij reinigen uw schoorsteen, daarna worden de lossen delen direct verwijderd, en vervolgens word de eerste laag Flexim Dakmortel aan gebracht. Vervolgens word er een tweede (top) laag aangebracht dit zal ervoor zorgen dat u nooit geen omkijken meer heeft naar uw schoorsteen. Het mooie van Flexim Dakmortel is het is verkrijgbaar in diversen soorten kleuren, ook is het zelfs mogelijk uw schoorsteen geheel in twee kleuren te maken.

 

Meer informatie over schoorsteen onderhoudsvrij
Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd direct vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen dan geheel vrijblijvend langs om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden.

dakdekker
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offertes
  • Gratis dakinspectie
  • 15 jaar garantie
  • Meerdere vestigingen
  • Kwaliteit en vakmanschap