Schoorsteen plateau reparatie

verbouw_dakpannen

Schoorsteen plateau reparatie

 

Reparatie van het schoorsteenplateau
Soms vertoond de bovenplaat / schoorsteenplateau van uw schoorsteen alleen wat beginnende scheuren / kieren. In dit geval is reparatie van het schoorsteenplateau wellicht nog mogelijk.

 

Renovatie van het schoorsteenplateau
Ook de bovenplaat van uw schoorsteen zal in veel gevallen toe zijn aan renovatie. De meeste oude schoorstenen hebben een gecementeerde bovenplaat. Zo’n schoorsteenplateau zal door weersinvloeden, zoals vocht en vorst, na een aantal jaren scheuren gaan vertonen. De beste en meest eenvoudige oplossing is het in kunststof zetten van de gehele bovenplaat ( flexim bovenplaat / flexim schoorsteen plateau ) , zodat vocht geen kans meer krijgt.

Temperatuur wisselingen
Door temperatuurwisselingen van koud naar warm (en andersom) kunnen bovenplaten / schoorsteenplateaus gaan scheuren. Dit komt door het uitzetten en weer inkrimpen van de schoorsteen. Vaak leidt dit tot lekkages met alle gevolgen van dien. Door dit te laten controleren en wanneer nodig is te repareren, kan dit voorkomen worden.

 

Tip
Bij een schoorsteen waarvan de bovenplaat / schoorsteenplateau niet meer in goede staat is, is de kans groot dat de schoorsteen voegen jaren eerder aan vervanging toe zijn! Een goede bovenplaat / schoorsteenplateau zorgt er dus voor dat uw schoorsteen aanzienlijk langer mee gaat.

 

Vragen die wij dagelijks beantwoorden
Bij ons zijn onlangs 2 schoorsteenvegers langs geweest, waarvan degene
die beneden bleef al direct wist te vertellen dat er een
plateau-reparatie moest plaatsvinden (zonder op dak te zijn geweest).
Ook de regenkap en kraaienkap moesten vervangen worden. Natuurlijk heb
ik hierin niet toegezegd, maar wat houdt een plateaureparatie in?

Als u dit soort verhalen mee maakt kunt u direct contact met ons opnemen.
Helaas betreuren we dat er in Nederland nog steeds bedrijven zijn die het voor de goede kapot maken. Uiteraard zit u als klant er ook niet op te wachten dat er dingen aan uw huis worden gedaan die eigenlijk niet hadden hoeven gebeuren of pas een aantal jaren later. Bent u er niet zeker dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Er komen dan direct 2 medewerkers uw kant op om de situatie ter plekken te bekijken. In veel gevallen zien we dat het niet eens nodig is. In sommige gevallen is het wel nodig. Bij SVH Dakbeheer kunt u altijd rekenen opeen duidelijk en overzichtelijke prijsopgaaf. Wij maken foto’s voor uw Voor ( in welke staat het was) en NA (hoe het gerepareerd is door ons) zo kunt u er als klant dus 100% op vertrouwen of uw schoorsteen plateau inderdaad gerepareerd dient te worden, of misschien wel helemaal niet nodig.

 

Vrijblijvend advies
Voor meer informatie over uw bovenplaat / schoorsteenplateau kunt u gratis contact met ons opnemen. Wij werken met meerdere vestigingen door heel Nederland en Belgié zo kunnen wij u altijd snel helpen met uw schoorsteen probleem.

dakdekker

Schoorsteen plateau reparatie uit laten voeren door SVH Dakbeheer. Super resultaat en ook nog een 15 jaar garantie! TOP   Fam de Ruijter

Ons schoorsteen plateau laten repareren door SVH. We hebben de foto’s gezien en alles zag er keurig netjes uit, doet precies wat er gezegd word prima service!   Fam Elmousai

images-3
 • Schoorsteen specialist!
 • Laagste prijsgarantie
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Vrijblijvende offertes
 • Gratis dakinspectie
 • 15 jaar garantie
 • Meerdere vestigingen
 • Kwaliteit en vakmanschap
q
qq

Schoorsteen plateau reparatie snel uitvoeren

Voorkom grotere schade? Wij bieden u 24/7 service. Snel ter plaatsen voor een reparatie.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw schoorsteen plateau reparatie.

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u schoorsteen plateau reparatie binnen 24 uur uitgevoerd is. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoorsteenreparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw schoorsteen plateau snel repareren. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteenwerken. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende lekkage. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! Bij schade: De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).