Schoorsteen verwijderen

verbouw_dakpannen

 

Schoorsteen verwijderen


Schoorsteen verwijderen?

Wilt u de schoorsteen verwijderen? Dan adviseren wij u om deze klus uit te laten besteden aan een professioneel sloopbedrijf. Het is namelijk erg moeilijk om zelf een schoorsteen te verwijderen. Vooral als u totaal geen ervaring heeft met kluswerkzaamheden. Uiteraard is het alleen al vanwege de hoogte is het een zeer gevaarlijke klus. Zo kunt u van het dak vallen of veel onherstelbare schade aan uw woning aanbrengen. Kortom, u kunt deze klus dus het beste overlaten aan vakmannen die weten wat zij doen

Veilig verwijderen van uw schoorsteen
Overigens kunnen wij ons voorstellen dat u behoudens het slopen van uw schoorsteen wellicht ook andere werkzaamheden te doen heeft. Zoals bijvoorbeeld het dichtmaken van het gat waar de schoorsteen heeft gestaan (dakbeschot, panlatten, dakpannen). Wij hebben veel ervaring met het verwijderen van schoorstenen en kunnen het daarom veilig uitvoeren voor u. Hiervoor kunt u dan ook terecht bij SVH Dakbeheer bv. Wanneer je een nieuwe schoorsteen wilt plaatsen kunnen wij  je oude schoorsteen verwijderen.  De nieuwe schoorsteen is geheel bespreekbaar naar uw eisen en wensen.

Waarom schoorsteen verwijderen?
Om een schoorsteen te plaatsen of te vervangen is het belangrijk dat de eventueel aanwezige schoorsteen op de juiste manier vervangen wordt. SVH Dakbeheer bv zal de schoorsteen verwijderen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor het bekijken van uw schoorsteen. Hierbij worden al je wensen en de mogelijkheden besproken.

25 Jaar ervaring
Als dak en schoorsteen bedrijf hebben wij ruim 25 jaar ervaring met diverse sloopwerkzaamheden. Onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s en weten precies hoe zij te werk moeten gaan ook met het verwijderen van asbest kanalen. Zij slopen en verwijderen uw schoorsteen dan ook op een deskundige wijze. Bovendien doen ze dit ook nog eens tegen een zeer betaalbare prijs. Wilt u meer weten over een schoorsteen verwijderen? Stelt u dan uw vraag aan ons via het offerteformulier op de website.

dakdekker
  • Schoorsteen snel verwijdert
  • Schoorsteen specialist
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Erkend vakman
  • Vrijblijvende offertes
  • Gratis dakinspectie
  • 15 jaar garantie
  • Meerdere vestigingen
  • Kwaliteit en vakmanschap
vvvvvv
slopenslopen

Schoorsteen snel verwijderd

Uw schoorsteen snel verwijderen? Wij bieden u 24/7 service. Laagste prijs en 15 jaar garantie!

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.


3 stappen waar uw aan moet denken bij schoorsteen verwijderen.

vvvv

Schoorsteen verwijderen dak

vvvvv

Schoorsteen verwijderen binnen

vvv

Schoorsteen gat dichten

Schoorsteen verwijderen? Neem geen enkel risico en kies bewust voor een erkend schoorsteen specialist!

Wat zeggen klanten over onze schoorsteen service?

Uitstekende service!
Goede service
Matige service

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw schoorsteen verwijderen

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u schoorsteen snel verwijderd is. u kunt bij ons terecht voor alle soorten schoorsteen reparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw schoorsteen snel en voordelig verwijderen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen werken. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelend probleem. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).

Average rating:  
 5 reviews
by jan janssen on Blank Business Name
Verwijderen van de schoorsteen.

SVH Heeft bij ons de schoorsteen verwijderd en vervolgens het dak weer netjes dicht gemaakt. Ik zeg super service voor een nette en eerlijke prijs. Alles in een dag gebeurd en alles ziet er keurig uit! Aanrader!

by Dhr Aalbers on Blank Business Name
Verwijderen schoorsteen

Tijdens de storm hoek losgekomen van onze schoorsteen.Deze werd niet meer gebruikt, dus besloten te laten verwijderen.Via Google bij SVH terecht gekomen, en zeer tevreden met de uitvoer van de klus en afwerking. Een aanrader voor elk ander.MVG Piet Aalbers

by Vd Heuvel on Blank Business Name
Schoorsteen slopen en gat dichten

Uitstekende service! Schoorsteen is weg ( ellende ding) weer een super mooi en goed dicht dak! Je zou zeggen dat er nooit een gezeten heeft. bedankt mannen van SVH

by Ton peters on Blank Business Name
Slopen schoorsteen.

Al enige tijd problemen gehad met onze schoorsteen. Na inspectie door SVH in overleg besloten de schoorsteen te verwijderen.Vakwerk mannen!

Verwijderen schoorsteen

Dit bedrijf werkt netjes volgens de afspraak. Ik ben zeer content met t resultaat! Een volgende keer weten wij jullie weer te vinden. Erg bedankt voor de goede en nette service. Groeten fam kuys