Schoorsteen voegen

verbouw_dakpannen

Schoorsteen voegen

 

Schoorsteen voegen hoe en waarom?
In de loop van de tijd krijgt uw dak/schoorsteen het flink te verduren. Door neerslag en verkeersvervuiling wordt de schoorsteen op den duur flink aangetast. Ook vogels en ongedierte dragen hier aan bij.  Dit laat hun tekening na op de voegen en stenen van uw schoorsteen die met de jaren verergert. Voegdelen komen los van de stenen en het metselwerk en stukjes stenen barsten los door toedoen van de vorst. Door deze tijdig te repareren voorkomt u verspreiding naar de rest van de schoorsteen. Houdt u er wel rekening mee dat deze reparaties nooit precies in de zelfde kleur gemaakt kunnen worden dus beperk u tot het nodige om het lappendeken effect te voorkomen.

Vervuiling en schade
We kunnen dus vaststellen dat tijdige schoonmaak van uw schoorsteen een belangrijk deel is van het onderhoud van uw huis. Geef de vorst en de vervuiling geen kans het aanzicht van uw schoorsteen te belemmeren en laat tijdig uw schoorsteen reinigen om dit te voorkomen.

Voorkom vocht in de schoorsteen
Door gaten in het voegwerk lijdt de schoorsteen aanzienlijk meer in de loop der jaren. Vocht dringt door tot aan het metselwerk en verzwakt de constructie. In het ergste geval zet het vocht uit bij vorst en drukt zo de stenen los van elkaar waarbij ernstige schade aan het metselwerk ontstaat. Hierdoor word de constructie verzwakt en is er de mogelijkheid dat de stenen loskomen, de schoorsteen afbrokkelt met de ergste gevolgen van dien. Wanneer dit gebeurt bent u eigenlijk al veel te laat. Voorkom deze problemen door tijdig kleine reparaties te laten verrichtten en bespaar zo ook veel kosten aan het onderhoud van uw schoorsteen! Voorkomen is beter dan genezen!


Het belang van een goede schoorsteen
Het belang van een goede schoorsteen is enorm. Wanneer een oude schoorsteen aan het verzanden is kunnen er schoorsteenlekkages ontstaan. Om die reden is het levensgevaarlijk om een gaskachel op een bestaand rookkanaal dat al geruime tijd niet meer is gebruikt. Hierdoor ontstaat er een grote kans op koolmonoxidevergiftiging, wat gevaarlijk is voor de gezondheid.

SVH Dakbeheer bv biedt u de nieuwste technieken
Wij maken uitsluitend gebruik van de nieuwste technieken en zullen wij met diamant de voegen uitfrezen. Bij het frezen wordt nauwelijks kracht uitgeoefend op het metselwerk van de schoorsteen, waardoor het risico op scheuren of losraken van de stenen tot een minimum wordt gereduceerd. Eventuele loszittende stenen kunnen over het algemeen weer opnieuw vast gemetseld worden. Na het opnieuw voegen en eventueel impregneren van uw schoorsteen, kan deze weer vele jaren mee.

Schoorsteen voegen? Wij zijn al 25 jaar uw schoorsteen specialist!
SVH Dakbeheer bv is al meer dan 25 jaar de specialist in het voegen van schoorstenen. Omdat wij werken met meerdere vestigingen door heel Nederland kunnen wij u altijd snel helpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoorsteenreparatie/schoorsteenrenovatie. Ook komen wij uiteraard geheel vrijblijvend langs om de schoorsteen te bezichtigen, daarna zal er direct ter plaatsen overleg en  een passende offerte uitgebracht worden.

dakdekker

Schoorsteen laten voegen door SVH Dakbeheer. Wij zijn zéér tevreden met het eindresultaat, en ook nog eens 15 jaar garantie!   Fam vissers

De schoorsteen op ons huis is voorzien van nieuwe (geimpregneerde) voegen. Het resultaat is super geworden!    Fam van veluw

Schoorsteen is gevoegd, gereinigd en geimpregneerd. Ook nog eens korting en 15 jaar garantie toppertje!  Fam van Schijndel

5168nzx
 • Alle soorten voegwerk
 • laagste prijsgarantie
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Vrijblijvende offertes
 • Gratis dakinspectie
 • 15 jaar garantie
 • Meerdere vestigingen
 • Kwaliteit en vakmanschap
schoorsteen

Specialist in schoorsteen voegen

Uw schoorsteen voegen? Wij bieden u snelle en voordelige service.

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Wij bieden u de laagste prijs en 15 jaar garantie!

.

images (16)

Schoorsteen reparatie

download (15)

Schoorsteen renovatie

images (17)

Schoorsteen vernieuwen

Onze werkzaamheden zijn o.a.

 • Daklekkage
 • Stormschade
 • Dakinspectie
 • Lood- en zinkwerk
 • Dakbeschot en boeiboorden
 • Pannendaken
 • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over het voegen van uw schoorsteen

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u schoorsteen weer snel in optimale staat is. U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoorsteen reparatie’s. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw schoorsteen snel repareren / renoveren. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dak en schoorsteen lekkage. Kortom; een specialist die u graag verlost van een vervelende probleem. Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u dak vrijblijvend  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).