Vastgoedonderhoud

verbouw_dakpannen

Vastgoedonderhoud.
Vastgoedonderhoud. Voor het aanpakken van uw woning / pand zijn er uiteraard verschillende soorten technieken (methode ) mogelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dezelfde materialen te pakken, of om misschien wel voor een compleet andere te gaan. Wij hebben hieronder alle technieken netjes op een rijtje gezet zodat u duidelijk kan zien welke er eventueel mogelijk zijn, of waar ze voor dienen. Indien u meer vragen heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor gratis advies. Ook weten wij uit ervaring dat het vaak erg lastig is om van afstand via foto’s en email een goede offerte op maat aan te bieden, er kunnen namelijk belangrijken punten over het hoofd gezien worden wat uiteindelijk meer prijs met zich mee kan brengen. Om overlast en miscommunicatie te voorkomen kunnen wij geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden. Voor meer informatie  kunt u ook de pagina vastgoedonderhoud bekijken, of direct een afspraak maken voor een gratis afspraak.

dakdekker

LET OP! Deze pagina is nog niet goed werkend. Op dit moment zijn wij druk bezig met onderhoud van deze website onze excuses hiervoor.

huissss

Huis verkoop klaar maken

Meer informatie over huis verkoop klaar makenredo (1)

timmerwerk


Timmerwerk.

Meer informatie over timmerwerkredo (1)

Specialist voor al uw onderhoud

Uw onderhoud erkend laten renoveren? Wij bieden u vakkundige service. Al 25 jaar de specialist!

Service en Kwaliteit

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken, zodat u er zeker van bent dat u de beste partij heeft uitgekozen!

Velen gingen u voor

Veel woningbezitters maken gebruik van onze service. Meestal met een onderhoudscontract. Mogen wij ook u binnenkort overtuigen?

.

Onze werkzaamheden zijn o.a.

  • Daklekkage
  • Stormschade
  • Dakinspectie
  • Lood- en zinkwerk
  • Dakbeschot en boeiboorden
  • Pannendaken
  • Bitumendaken

Maak gratis een afspraak voor een vrijblijvende offerte over uw vastgoedonderhoud.

Neemt u vandaag nog contact op met SVH Dakbeheer bv en wij zorgen ervoor dat u vastgoedonderhoud weer jaren mee kan. u kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud. Met 25 jaar ervaring en toepassing van de beste technieken kunnen wij uw altijd direct helpen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten vastgoedonderhoud. Kortom; een specialist die zijn vak erg sirieus neemt! Neemt u gratis contact met ons op. Bij bezichtiging zullen onze medewerkers meteen u woning (bedrijfs) pand  op alle punten keuren, u ontvangt direct per plaatsen een volledig rapport! De door SVH Dakbeheer bv opgestelde rapportage’s worden geaccepteerd door alle verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zal u verzekering de schade direct uitkeren (afhankelijk van u verzekeraar).